VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiering av smålån

Med en refinansiering av smålån kan du redusere månedskostnadene på lånet og ta tilbake kontrollen over økonomien.

Har du flere dyre smålån? Med Ikano Lånet kan du refinansiere disse med en lavere rente. Dette gir deg et billigere lån. Våre lån har en nominell rente fra 7,9 til 15,9 %.

 

Få et billigere lån

Et smålån er et mindre lån uten sikkerhet. Slike lån kan ligge på alt fra 5 000 til 100 000 kroner, men felles for dem er at de har betydelig høyere rente enn andre forbrukslån på markedet. Jo mindre lånesum en långiver tilbyr, desto høyere er som regel den effektive renten. Det gjør at smålån er blant de dyreste lånene på markedet.

Med refinansiering av smålån kan du:

  • Redusere rentekostnadene.
  • Unngå høye etablerings- og termingebyrer.
  • Få en oversiktlig nedbetalingsplan. 
Noen smålån tilbys også uten kredittsjekk. Dette utgjør naturlig nok en større risiko for banken, derfor blir renten også enda høyere. Et eksempel på slike lån er SMS-lån. Disse lånene kan virke fristende med sin korte og enkle søknadsprosess - du trenger bare sende en SMS og pengene er som regel på konto i løpet av få timer. 

Her bør man likevel være på vakt. SMS-lån har ofte en effektiv rente på langt over 200 %. Det kan fort bli en dyr affære dersom du ikke betaler tilbake lånet med en gang. Dersom du sitter på dyre smålån bør du vurdere å refinansiere gjelden med et billigere lån. Ikano Bank tilbyr refinansiering av smålån fra 25 000 til 400 000 kroner. Et lån hos oss kan komme godt med dersom du føler at rentekostnadene løper løpsk. 

Ønsker du å se hvor mye du kan spare gjennom en refinansiering av smålån hos Ikano Bank? Lånekalkulatoren vår gir deg en enkel oversikt over alle kostnader knyttet til lånet.

 

Ta tilbake kontrollen over økonomien

En refinansiering av smålån gir deg først og fremst et billigere lån. Men det kan også være skritt på veien mot en oversiktlig og ryddig økonomi. Dersom man har tatt på seg flere smålån og kreditter har de en tendens til å hope seg opp. Det er vondt å oppdage at man har mistet kontrollen over økonomien. Vi i Ikano Bank har forståelse for at økonomien ikke alltid strekker til. Vårt mål er å tilby lønnsomme og attraktive løsninger for våre kunder. 

Med en refinansiering av smålån får du også tilbake kontrollen. Du får en tydelig nedbetalingsplan som gjør det lettere å betale ned gjelden. Med lavere rente har du i tillegg mulighet til å betale ned mer på lånet hver måned, noe som gjør at du kan bli kvitt gjelden raskere. Du ser raskere fremgang og hvor motiverende er det ikke å oppdage at gjelden blir stadig mindre? Vi i Ikano Bank har lang erfaring med refinansiering av smålån og kan hjelpe deg med å unngå de dyre, unødvendige gebyrene.

 

Hvem kan søke om refinansiering hos Ikano Bank?


For å søke om refinansiering av smålån hos Ikano Bank sender du bare inn ønsket lånesum på samme måte som ved forbrukslån. I tillegg registrerer du at lånet skal brukes på refinansiering og hvilken bank det eksisterende lånet står oss. Du kan søke her

For å få innvilget lånet må du oppfylle visse kriterier: 
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år. 
Alle søknader blir behandlet individuelt. Hvilken lånesum og rente du blir tilbudt avhenger av din personlige økonomi og sikkerhet. Les mer om våre vilkår her. Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Du kan også dokumentasjon per post hvis du har behov for det.


Trenger du hjelp til refinansiering av smålån? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.