Vi har for øyeblikket problemer med vårt e-postsystem. Det jobbes på spreng med å løse problemene. Ta kontakt med kundeservice på telefon hvis noe haster.

Lang erfaring med kredittkort

I 1991 ble IKEA vår første kunde. Siden det har vi innledet samarbeid med noen av de største aktørene innenfor forskjellige bransjer. Vi ønsker å tilby fleksible og konkurransedyktige betalingsløsninger. Da kan også kundene enkelt velge den løsningen som passer best til sin økonomi.

Ikano Visa er et kredittkort litt utenom det vanlige. Her har du alle fordelene du kan forvente av et kredittkort i dag: Ingen årsavgift eller eFakturagebyr og inkludert reise- og avbestillingsforsikring. Men det som gjør at dette kortet skiller seg ut fra andre, er fordelsprogrammet og muligheten til å utsette betalingen i inntil 9 måneder på alle Visa-kjøp over 2 500 kr.

IKEA Kort

Med IKEA Kort får du tilsendt faktura når du handler på IKEA. Betaler du saldo innen forfall betaler du ingen renter, kun et fakturagebyr på 45 kr. Med fleksibel delbetaling kan du dele opp kostnaden og betale i det tempoet som passer deg best.

Shell MasterCard

Med Shell MasterCard får du fordelene ved et bonuskort og et kredittkort samlet i ett enkelt kort. Med faste rabatter og egen fordelsportal kan du spare penger hver gang du bruker kortet - samtidig som du reduserer dine drivstoffutgifter.

More at Lindex

Med More at Lindex Konto mottar du en faktura på alt du har handlet. Dermed kan du kjøpe det du har lyst på i dag, og betale når fakturaen forfaller.