VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiere gjeld

Hvorfor refinansiere gjeld, og hvorfor velge Ikano Bank?

Sitter du på flere dyre smålån og kreditter kan en refinansiering av gjelden redusere månedskostnadene betraktelig. 

Ved å refinansiere gjeld kan du samle alle eksisterende smålån og kreditter i et nytt lån med lavere rente. For at en refinansiering skal være lønnsom, gjelder det å finne et lån som har lavere rente enn det du allerede har.

Ikano Bank tilbyr refinansiering opptil 400 000 kroner med en nominell rente fra 7,9 %. Med vår lånekalkulator kan du enkelt sjekke hvor mye du vil spare i måneden på å refinansiere gjeld hos oss. 

 

Hvorfor bør jeg refinansiere gjeld?

Smålån og kreditter har de høyeste rentekostnadene på markedet og kan fort bli dyre løsninger. Samtidig svinger renten på markedet hele tiden. Tok du opp et lån i fjor, er det ikke sikkert renten lenger er i din favør. Har du dyre smålån eller kreditter vil det derfor være lurt å undersøke hvilke refinansieringsmuligheter du har. Ingen har lyst til å betale mer enn de strengt tatt må. 

Ved å refinansiere gjeld kan du:
  • Få lavere rente og billigere lån.
  • Samle dyre smålån og kreditter til ett lån.
  • Få bedre lånevilkår. 
  • Få en oversiktlig nedbetalingsplan.
  • Få tilbake kontrollen over økonomien. 

En refinansiering skal først og fremst gi deg et billigere lån. Bare det i seg selv er grunn nok for de fleste til å refinansiere gjeld. Ved å samle alle mindre lån til et samlet lån vil du ikke bare redusere renter, avdrag og gebyrer, du vil også få en bedre oversikt over ditt totale gjeldsbeløp. Det er enklere å forholde seg til et samlet lån med en oversiktlig nedbetalingsplan. Kontroll over egen økonomi gjør deg også motivert til å faktisk betale ned gjelden slik at du kan bli gjeldsfri. 

 

Hvem kan søke om å refinansiere gjeld?

For å refinansiere gjeld hos Ikano Bank må du oppfylle følgende vilkår:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år. 
Alle søknader blir behandlet individuelt. Hvilken lånesum og rente du blir tilbudt avhenger av din personlige økonomi og sikkerhet. Du kan lese mer om våre lånevilkår her. Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Du kan også sende dokumentasjon per post hvis du har behov for det.

Ikano Bank er en seriøs aktør som følger Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån uten sikkerhet, og sikrer at du faktisk har mulighet til å betjene lånet. Disse skal sørge for at du får et lån under trygge rammer, uten at det går på bekostning av normale livsoppholdsutgifter som strøm, husleie og mat. Les mer om disse retningslinjene her.

 

Hvorfor velge Ikano Bank?


Vi i Ikano Bank å bidra til en bedre hverdag for våre kunder. Dette gjør vi ved å tilby lån med rettferdige vilkår, tilpasset hver enkelt lånesøknad. Det skal ikke bare være enkelt å skaffe seg et lån når du trenger det. Det skal også være realistisk å betjene. Derfor foretar vi alltid en kredittsjekk av våre kunder når du sender inn en søknad om lån til oss. 

Vi er opptatt av å gjenspeile våre verdier i alle produkter og tjenester vi tilbyr. Vi hjelper deg gjennom hele låneprosessen og har en sterk tror om at samarbeid er veien til forbedring. 

Vi hjelper deg med å refinansiere gjeld enkelt og raskt. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut søknadsskjemaet med det totale beløpet du skylder og hvilken bank lånet er hos. Vi tar oss av resten. 


Trenger du hjelp til å refinansiere gjeld? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.