Vi tilbyr enkle og lett forståelige løsninger, designet for å gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder.

Ikano Bank Leasing er spesialister på leasing av driftsmidler og løsøre, både til privat næringsliv og offentlig sektor. Vi skreddersyr løsninger både for deg som ønsker et partnersamarbeid og for deg som er kunde, enten direkte eller gjennom en leverandør. Ta kontakt, så finner vi sammen den beste løsningen for din bedrift!

Gjennom våre bedriftskort gir vi din bedrift mulighet til en fleksibel innkjøps- og fakturaløsning hos møbelgiganten IKEA og hos en av landets største dagligvare-aktører, Coop. Begge løsningene gir inntil 300 000 i kreditt. Ta gjerne kontakt med oss for å få vite mer

Røtter fra detaljhandelen


Ikano Bank er ingen tung forretningsbank som ble etablert på 1800-tallet. Vi er heller ikke en nybegynner som startet virksomheten i fjor. Vi kaller oss en folkebank, og vi lærte tidlig å lytte til kundenes ønsker.

Våre røtter kommer fra detaljhandelen, i det som ofte kalles Sveriges mest flittige region: Småland. I Småland finnes mange små industrier og bedrifter, og menneskene der er kjent for å hjelpe hverandre og for ikke å sløse med pengene. Dette forsøker vi å videreføre ved å tilby enkle og attraktive finansielle løsninger til alle våre kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om våre verdier

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.