VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiering lav rente

Å refinansiere innebærer å ta opp et nytt lån med lavere rente for å innfri gammel gjeld. Ved å redusere rentekostnadene på lånet kan du redusere månedsbeløpet betraktelig samt unngå unødvendige og dyre renter og gebyrer. 

En refinansiering med lav rente gir deg flere fordeler:
  • Billigere lån
  • Økonomisk kontroll
  • Gode vilkår
  • Raskere nedbetaling
  • Du blir motivert til å betale ned gjelden

Ikano Bank tilbyr refinansiering med lav rente, med en nominell rente fra 7,9 til 15,9 prosent. Du får også en oversiktlig nedbetalingsplan, tilpasset ditt eksisterende lån. Med en nedbetalingsplan får du et bestemt beløp å forholde deg til hver måned. slik at du kan ta tilbake kontrollen over økonomien.

 

Få et billigere lån

Den største fordelen med en refinansiering med lav rente er at du får et billigere lån. Dette forutsetter naturlig nok at lånet du velger å refinansiere med har lavere rente enn det lånet du allerede har. Smålån og kreditter er blant de dyreste lånene på markedet, med en effektiv rente på 20-30 prosent, så sitter du på slike lån vil du nesten alltid tjene på å refinansiere gjelden. 

Hos Ikano Bank kan du låne fra 25 000 til 400 000 kroner til en nominell rente fra 7,9 til 15,9 %. Når du søker lån til refinansiering med lav rente hos oss, sørger vi for å samle gjelden din. Sitter du i tillegg på flere smålån og kreditter, vil en refinansiering være spesielt lønnsom. Ved å samle all gjeld til et felles lån kan du kutte ut doble renteutgifter og termingebyrer som spiser opp økonomien. 

Ønsker du å se hvor mye du kan spare i måneden gjennom Ikano Lånet? Ta en titt på vår lånekalkulator, og få en oversikt over renter, avdrag, gebyr og totale omkostninger.

 

Ta tilbake kontrollen over privatøkonomien

Mange i dag har flere utestående beløp hos ulike banker og finansinstitusjoner. Både , men slike lån forutsetter også at du er flink til å betale tilbake lånet raskt. Gjør du ikke det kan renteutgiftene fort vokse seg unødvendig store. 

I en slik situasjon er det fort gjort å miste oversikten over alle fakturaer som skal betales. Mister man først oversikten forsvinner ofte også motivasjonen til å betale ned gjelden. Heldigvis finnes det gode og lønnsomme løsninger som kan hjelpe deg ut av en uoversiktlig økonomi. 

Ved å samle all gjeld til et felles lån får du ikke bare et billigere lån, du får også et samlet lån og en tydelig nedbetalingsplan å forholde deg til. For mange er derfor en refinansiering med lav rente første skritt på veien mot en ryddig økonomi. Takket være lavere renter får du også mulighet til å betale mer i måneden. Dermed blir du kvitt gjelden raskere. 

 

Slik refinansierer du forbrukslån med Ikano Lånet

Når du skal søke om refinansiering med lav rente hos Ikano Bank, oppgir du bare ønsket beløp og hvilken bank du har utestående beløp hos i lånesøknaden. Deretter ordner vi resten. Hos Ikano Bank kan søke om å låne fra 25 000 til 400 000 kroner. Du finner vårt søknadsskjema her. 

For å søke om Ikano Lånet må du oppfylle følgende minimumskrav:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Har du ikke mulighet til å sende dokumentasjon elektronisk, har du også anledning til å sende disse per post. 


Har du behov for refinansiering med lav rente? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.