VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet betyr at du søker om et refinansieringslån uten å måtte sette pant i noen form for eiendom. For deg som kunde betyr det at du ikke trenger å stille med noe for å få lån.

Med Ikano Lånet kan vi hjelpe deg å samle alle dine lån på en faktura. Du kan låne inntil 400 000 kr uten sikkerhet, og den nominelle renten starter på 7,9%, med tak på 15,9 %. For bankene betyr dette større risiko. På denne måten kan ikke bankene selge unna noe for å kreve inn de pengene kunden skylder hvis lånet blir misligholdt. For å gjøre opp for dette, er forbrukslån ofte litt dyrere enn lån som for eksempel boliglån.

 

Ønsker du å refinansiere uten sikkerhet men usikker på hva dette betyr for deg?

Et refinansieringslån er et lån hvor all gjeld blir samlet på en faktura. Dette kan lønne seg hvis du ønsker en bedre rente og lavere gebyrer. Alle kredittlån kommer med ekstra gebyrer og avdrag. Derfor kan det være smart å samle alt under ett, slik at du kun betaler månedlig gebyrer og avdrag på ett lån. På sikt vil du kunne spare mye på dette da dette vil spare deg for unødvendige kostnader. 

I tillegg vil det å få alt samlet under et lån gi deg bedre økonomisk oversikt, slik at du slipper å få mange fakturaer på forskjellige tidspunkt. Dette vil for de fleste være stressreduserende fordi det kun er en regning i måneden de må betale og huske på. 

Når du refinansierer uten sikkerhet trenger du, som nevnt, ikke å sette pant i noe du eier, og for noen kan det være befriende at banken ikke har kontroll over eiendom.

 

Hva bør du tenke på før du søker om et refinansieringslån?

Å ta opp et refinansieringslån forutsetter at du har kontroll på økonomien, og at du har en betalingsplan som fungerer for deg og din økonomi. Du bør være sikker på at du har evne og disiplin nok til å betjene et forbrukslån. Husk på at du bytter ut ”gammel gjeld med ny gjeld” når du tar opp et refinansieringslån, og at målet bør være å bli gjeldfri på et tidspunkt. 

Hvorfor bør du velge Ikano Bank når du skal refinansiere uten sikkerhet?

Ved å søke om et refinansieringslån hos Ikano Bank vil vi derfor kunne hjelpe deg med å samle din gjeld under et lån, og du vil da ha kun en bank å forholde deg til istedenfor mange ulike. Du kan sjekke eksempler på hva et lån hos oss vil koste ved å bruke vår Lånekalkulator

Vi mener at vi kan tilby et av de beste lånene på markedet, og basert på kundens kredittvurdering og med en nominell rente fra 7,9% kan vi også si at vi tilbyr et av de rimeligste lånene. 

Vi er en åpen bank som krever ærlighet i retur, og med det kan vi tilby betalingsutsettelse om noe uforutsett skulle skje. Vi kan også tilby Lånebeskyttelse – En forsikring som gjør at du ikke trenger å bekymre deg hvis du skulle bli syk, bli arbeidsledig eller permittert. 

Som lånekunde hos Ikano, vil du også få muligheten til å benytte deg av vår fordelsportal innenfor en rekke kategorier som spisesteder, nettbutikker, ferie, bredbånd og telefoni, og leiebil.

Du behøver heller tenke at du må fikse alt selv. Ved å oppgi navn på banker du har kredittgjeld i samt beløp når du søker om lånet, fikser vi resten.

 

Hvem kan få refinansieringslån uten sikkerhet?

Hvem som helst som oppfyller kriteriene våre kan søke om lån hos oss.
Men det at en for eksempel har en betalingsanmerkning kan ha betydning for om du får innvilget et lån eller ikke, og det blir foretatt en kredittvurdering når du søker om vårt refinansieringslån. På denne måten blir det også satt en rente basert på din betalingsevne. 

For å søke, må du fylle ut søknadsskjema og akseptere lånebetingelsene. Mottar du et lånetilbud, må du signere med BankID, og laste opp eventuell nødvendig dokumentasjon. Deretter vil pengene stå på din konto innen to virkedager. 
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.