VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansieringslån

Noen ganger kan man ha behov for litt ekstra hjelp til å betale ned gammel gjeld. Hovedproblemet med gammel gjeld, er at du har blitt tilbudt en rente som kan være dårligere enn dagens rente, og kan dermed ende opp med å betale for mye. I tillegg vil en rekke smålån og kredittkort kanskje gi deg høyere utgifter totalt med mange ulike rentesatser. Derfor kan det være lurt å refinansiere alle lånene dine under ett lån. Dette kan gi deg bedre rente, i tillegg til en frihet ved å vite at alt endelig står skrevet på en faktura.

Hos Ikano Bank kan vi hjelpe deg med å samle og refinansiere smålån og kreditter som fort blir dyre løsninger. Vi tilbyr lån uten sikkerhet opptil 400 000 kr til en nominell rente fra 7,9 %.

 

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån hos Ikano Bank er et forbrukslån. Forbrukslån er et lån du får uten å måtte stille med det bankene vil kalle for sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å sette pant i bolig eller andre formuesgjenstander, noe som gjør det mer risikabelt for bankene å låne deg penger. Så dermed blir renten høyere på et forbrukslån enn det den for eksempel er når du skal søke boliglån. På denne måten vil bankene kunne ta igjen for det ”tapte”. Renten blir satt etter hvilken betalingsevne kunden har. Det vil si at man setter inntekt opp mot total gjeld, og eventuelle andre faktorer som kan ha noe å si for hvor betalingsdyktig kunden er. 

Dette er også det samme grunnlaget andre långivere har basert seg på når de har innvilget de andre smålånene og kredittkortene dine. 

Dessuten har smålån og kredittkort ofte en høyere rente enn for eksempel ved at du låner et stort beløp. Derfor vil du mest sannsynlig få en lavere rente av å få samlet totalbeløpet i ett lån, avhengig av hvor mye gjeld du har tilsammen. Dette lånet vil da ha en høyere sum totalt, slik at bankene vil få mulighet til å stille med en lavere rente og avbetalingssum.

 

Hva er fordelene ved et refinansieringslån?

Å ha alt samlet under ett, kan gi en følelse av kontroll, og ikke minst kan det gi deg en mye bedre rente enn hva du hadde opprinnelig. Privatøkonomien er for mange et stort stressmoment, og alt av stress man kan eliminere på dette området av livet er positivt. 

Den viktigste fordelen med et refinansieringslån, bortsett fra lavere rente, er altså oversikten man får. Mange ulike regninger kan fort bli forvirrende, og det er ikke uvanlig at en blir glemt. En regning som blir glemt over lengre tid kan føre til en betalingsanmerkning og dermed kan det bli problematisk å for eksempel få boliglån eller andre typer lån i fremtiden. 

Ved å søke om et refinansieringslån, vil det også bli lettere for deg å omprioritere dine månedlige utgifter, for å se på hvor fort du klarer å betale ned gjelden din. Det kan likevel være viktig å huske på at et refinansieringslån kun erstatter gammel gjeld med ny gjeld. Men til lavere månedlige kostnader, dermed bør en aldri bli fristet til å låne mer enn nødvendig.

 

Hvorfor bør jeg velge Ikano Bank hvis jeg skal søke forbrukslån?

Vi kan tilby en nominell rente på 7,90% – 15,9%, avhengig av din kredittvurdering. Med det tør vi å påstå at vi kan tilby et av de rimeligste refinansieringslånene ute på markedet. Vi kan også tilby lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg trygghet i tilfelle du blir syk eller arbeidsledig, slik at du ikke behøver å bekymre deg over ubetalte regninger fra oss. 

Og tilslutt kan vi tilby en fordelsportal, som vil si at vi har en rekke ulike steder du vil få rabatt og fordeler av å være kunde i Ikano Bank. 

Hvordan kan du få innvilget en søknad om et refinansieringslån?
Det at en for eksempel har en betalingsanmerkning kan ha betydning for om du får innvilget et lån eller ikke, og det blir ofte foretatt en kredittvurdering når du søker om vårt refinansieringslån.

Hos Ikano har vi disse vilkårene og betingelsene for å få innvilget et lån til refinansiering:

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år
Ønsker du å søke, kan du enkelt klikke deg inn her. Etter din søknad har blitt innvilget, vil pengene være inne på din konto i løpet av 2 virkedager.

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.