VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiering av lån

Har du flere dyre kreditter og smålån? Da kan det lønne seg å refinansiere gjelden med Ikano Lånet. 

Med en refinansiering av lån kan du få et nytt lån med lavere rente. Ved å samle dyr gjeld i et nytt lån kan du redusere rentekostnadene og unødvendig dyre gebyrer. Det gir deg et billigere lån. Hos Ikano Bank kan du få et refinansieringslån fra 50.000 til 400 000 kroner, uten sikkerhet

 

Refinansiering av smålån

Mange av oss har på et eller annet tidspunkt tatt opp et smålån for å dekke en uforutsett utgift, eller for å finansiere et kjøp når økonomien ikke strekker til. Smålån er lån uten sikkerhet, små i størrelse og har kort nedbetalingstid. Ved første øyekast kan de derfor virke som en god løsning når du har behov for et lite lånebeløp.

Ulempen er at dette er blant de dyreste lånene på markedet, ofte med en nominell rente på 20-30 %. Er du ikke stand til å betale ned lånet raskt, kan det fort vokse seg unødvendig stort. Har du flere smålån må du i tillegg betale dobbelt opp med dyre gebyrer og avdrag. I slike tilfeller vil en refinansiering av forbrukslån være lurt.

 

Refinansiering av kreditter

På samme måte som smålån, har også kreditter høy rente. I utgangspunktet kan finansiering med kredittkort virke lokkende. Du kan handle nå og betale senere - uten at det påløper ekstra rentekostnader. Forutsetningen er så klart at du betaler innen den rentefrie perioden. 

Er du flink til å betale regningene i tide, kan kredittkort være en god betalingsmåte. Klarer du ikke å betale innen fristen, kan dyre renter fort gjøre gjelden unødvendig stor. Ulempen med kreditter er at du i teorien kan unngå å betale ned på gjelden. Minstebeløpet dekker kun kredittkortgjelden, men tar ikke høyde for rentene.

Med en refinansiering av lån vil du mest sannsynlig redusere rentekostnadene på lånet betraktelig. Du får i tillegg en oversiktlig nedbetalingsplan som gjør at du må betale ned gjelden. En refinansiering av lån gir deg med andre ord tilbake kontrollen på privatøkonomien. 

 

Finn den laveste renten

For at refinansiering av forbrukslån skal lønne seg, må du finne et lån med lavere rente. Hos Ikano Bank tilbyr vi en nominell rente fra 7,9 % til 15,9 %, basert på en individuell kredittvurdering. Hva den effektive renten blir, avhenger av gjeldsbeløpet ditt samt din personlige sikkerhet og økonomi. 

For å få en oversikt over hvor mye du kan spare på en refinansiering av lån hos Ikano Bank, anbefaler vi at du bruker vår lånekalkulator. Her kan du enkelt sjekke hvor mye du kan spare hver måned. 

Som bank er vi opptatt av å tilby enkle og attraktive løsninger for våre kunder. Vi vet at det i blant oppstår uventede ting i livet som kan påvirke økonomien. Derfor ønsker vi å tilby gode løsninger, som både skal sikre banken og kunden. Når du søker lån hos oss foretar vi alltid en kredittsjekk av deg, slik at vi kan gi deg det beste lånet tilpasset din økonomi og livssituasjon. 

 

Søk refinansiering i dag

Du kan oppnå flere fordeler med en refinansiering av forbrukslån hos oss:

  • Lavere rente
  • Mer fleksibel nedbetalingstid
  • Lavere gebyrer
  • Bedre vilkår
Med en refinansiering får du ikke bare et billigere lån, du får også et oversiktlig lån som legger til rette for at du skal kunne betale det raskest mulig etter din betalingsevne. Du kan enkelt søke om refinansiering av lån hos Ikano Bank her. 

Husk å fylle inn ditt totale gjeldsbeløp og hvor du har tatt opp lånet. Når vi har mottatt søknaden vil vi ta kontakt med långiveren og ordne resten for deg. 


Har du flere spørsmål knyttet til refinansiering av lån? Ta kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema. 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.