Hverdagsøkonomi

Tips og inspirasjon til en bedre privatøkonomi

Temaer

17 november 2023

Hvordan forebygge vannskade

les tips til forebygging av vannskade

Årlig oppstår over 100 000 vannskader i Norge. Oftest var årsaken brudd eller skade på rørinstallasjoner i huset. En mindre andel skyldes lekkasjer fra vanntilkoblede utstyr i rom uten sluk, som isbitmaskiner, oppvaskmaskiner, kaffemaskiner og annet. Varmtvannsberedere kan også gå i stykker. I tillegg til skader på hus og eiendeler kan man bli ordentlig syk som følge av en vannlekkasje. Ofte går det da utover luftveiene.

Les mer

Ikano Bank

Bolig

0 kommentarer04 november 2023

Trygg netthandel

Tryggere, smartere netthandel

Slik handler du trygt og rimelig på nett Black Friday er rett rundt hjørnet, og norske forbrukere mottar daglig nyhetsbrev fra en jungel av nettbutikker om hvilke kampanjer og salg som til en hver tid gjelder. Ved å benytte de virkelig gode tilbudene kan du spare gode penger. Handler du på nett kan du dessuten gjøre det hjemme i sofaen, akkurat når det passer deg best. For å gjøre både smarte og trygge kjøp har vi 10 enkle tips:

Les mer

Ikano Bank

Sparing

0 kommentarer27 oktober 2023

Bedre hverdagsøkonomi

Bedre hverdagsøokonomi ved å skaffe seg oversikt og ta grep

Slik handler du trygt og rimelig på nett Det er langt fra enkelt å holde orden på husholdningens økonomi. Mange av oss kunne spart gode penger på å ha bedre kontroll og oversikt, men det er sjelden fristende å sette seg ned for å jobbe med det. Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig, og det er slett ikke kjedelig når du ser gevinsten. Men hvor skal man starte?

Les mer

0 kommentarer07 oktober 2023

Kutt energiforbruket

Lavt energiforbruk

Vi nordmenn følte oss nærmest sjokkskadet da vi kikket på strømregningene høsten 2022. Prisene svevde på historiske høye nivåer, og det ble nødvendig for regjeringen å opprette støtteordning for at Ola og Kari Nordmann skulle kunne komme gjennom vinteren uten å blakke seg. Vi har senere fått vite at prisnivået sannsynligvis vil holde seg høyt; at det muligens er den nye normalen. Da blir det ekstra viktig å kunne ta grep på å redusere strømregningen. Her har du noen forslag. Ved å kutte forbruket skåner vi samtidig miljøet!

Les mer

Ikano Bank

Sparing

0 kommentarer14 september 2023

Hvordan styre økonomien med en ny baby

Tips til hvordan du håndterer økonomi med baby

Å bli foreldre for første gang er en utrolig og spennende opplevelse. Selv om følelsene oppstår lenge før barnet blir født, er det mye som er nytt og ukjent. Det er helt naturlig å forberede seg og føle seg fullstendig klar til å ta imot barnet med kjærlighet og omsorg. Å bygge rede for vordende foreldre kan være en måte å forberede hjemmet på før babyens ankomst.

Les mer

Ikano Bank

Familieøkonomi

0 kommentarer


Mer

Ikano Bank

Hvordan forebygge vannskade

17 nov 2023

Ikano Bank

Trygg netthandel

04 nov 2023

Ikano Bank

Bedre hverdagsøkonomi

27 okt 2023

Ikano Bank

Kutt energiforbruket

07 okt 2023

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.