Hverdagsøkonomi

Tips og inspirasjon til en bedre privatøkonomi

Temaer

27 oktober 2023

Bedre hverdagsøkonomi

Bedre hverdagsøokonomi ved å skaffe seg oversikt og ta grep

Slik handler du trygt og rimelig på nett Det er langt fra enkelt å holde orden på husholdningens økonomi. Mange av oss kunne spart gode penger på å ha bedre kontroll og oversikt, men det er sjelden fristende å sette seg ned for å jobbe med det. Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig, og det er slett ikke kjedelig når du ser gevinsten. Men hvor skal man starte?

Les mer

0 kommentarer07 oktober 2023

Kutt energiforbruket

Lavt energiforbruk

Vi nordmenn følte oss nærmest sjokkskadet da vi kikket på strømregningene høsten 2022. Prisene svevde på historiske høye nivåer, og det ble nødvendig for regjeringen å opprette støtteordning for at Ola og Kari Nordmann skulle kunne komme gjennom vinteren uten å blakke seg. Vi har senere fått vite at prisnivået sannsynligvis vil holde seg høyt; at det muligens er den nye normalen. Da blir det ekstra viktig å kunne ta grep på å redusere strømregningen. Her har du noen forslag. Ved å kutte forbruket skåner vi samtidig miljøet!

Les mer

Ikano Bank

Sparing

0 kommentarer14 september 2023

Hvordan styre økonomien med en ny baby

Tips til hvordan du håndterer økonomi med baby

Å bli foreldre for første gang er en utrolig og spennende opplevelse. Selv om følelsene oppstår lenge før barnet blir født, er det mye som er nytt og ukjent. Det er helt naturlig å forberede seg og føle seg fullstendig klar til å ta imot barnet med kjærlighet og omsorg. Å bygge rede for vordende foreldre kan være en måte å forberede hjemmet på før babyens ankomst.

Les mer

Ikano Bank

Familieøkonomi

0 kommentarer04 september 2023

Billig i Sverige

Svensk flagg

Mange nordmenn foretrekker å ta turen over til söta bror for å gjøre storhandelen ettersom det ofte er mye å spare. Til tross for at mange varer er billigere ved grensa kontra Norge, kan det være faktorer som gjør at prisnivået ikke nødvendigvis er så mye lavere likevel. Endringer i økonomien som inflasjon, svak kronekurs og økte priser er noen faktorer som kan påvirke hvor mye man kan spare på Sverigeturen. Her kan du lese mer om hva du bør tenke på før du fyller handlevogna på supermarkedet.

Les mer

Ikano Bank

Familieøkonomi

0 kommentarer25 august 2023

Sunn økonomi etter ferien

Teddybjørn kikker utover vannet

Sommerferie er dyrt - spesielt i år! August kommer gjerne med ekstra mange regninger, samt kanskje utgifter til studie-, skole- eller barnehagestart. I år ser vi dessuten at styringsrenten tar stadige steg oppover. Det kan være en utfordring å få økonomien på skinner igjen, men det finnes en rekke smarte, små grep, som sammen kan utgjøre en forskjell. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan få en god start på høsten.

Les mer

Ikano Bank

Familieøkonomi

0 kommentarer


Mer

Ikano Bank

Bedre hverdagsøkonomi

27 okt 2023

Ikano Bank

Kutt energiforbruket

07 okt 2023

Ikano Bank

Billig i Sverige

04 sep 2023

Ikano Bank

Sunn økonomi etter ferien

25 aug 2023

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.