VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Vi er Ikano Bank

Startet av IKEAs grunnlegger

Ikano Bank startet som IKEAs egen bank allerede i 1988, og vår tilknytning til IKEA er fortsatt sterk. Vi eies i dag av IKEA og familien Kamprad.

IKEA og Ingvar Kamprad bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. På mange måter stemmer dette også med oss. Vi ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder.

Ikano Banks hovedkontor ligger utenfor Malmø, og vårt norske kontor åpnet i Asker i 1991. Det betyr at vi i 2021 feiret 30 års jubileum. Takk til alle våre kunder, som har vist oss tillit i over 30 år!

Ikano Bank ble startet av IKEAs grunnlegger

Privat

I privatmarkedet tilbyr vi lån, refinansiering og kredittkort. Vi er opptatte av at produktene våre skal ha rettferdige vilkår og tilbyr derfor noen av markedets beste betingelser. Våre Visa og MasterCard kredittkort kommer med tilleggsfordeler vi tror er relevante for de aller fleste, med mulighet til å spare på dagligvarer og drivstoff. Vi tilbyr også gunstig finansiering hos IKEA. Ønsker du å søke om lån eller kredittkort fra oss, finner du elektroniske søknadsskjemaer på hver av produktsidene.

Bedrift

Vi tilbyr enkle og attraktive finansielle løsninger, både i det private næringsliv og i offentlig sektor. Vi er spesialister på leasing av driftsmidler og løsøre, og vi skreddersyr løsninger både for deg som ønsker et partnersamarbeid og for deg som er direktekunde. Vi tilbyr også finansieringen du trenger når din bedrift skal handle på IKEA eller hos Coop.

Ikano Group

I 1988 ble Ikano et uavhengig selskap, eid av familien Kamprad. Selskapet har sitt hovedkontor i Luxembourg og har rundt 4 500 ansatte. Ikano Groups forretningsområder er finans, forsikring, eiendom og varehandel.

Les mer om Ikano Group