Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, møbelforetaket som ble etablert av Ingvar Kamprad i 1943. IKEA bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. På mange måter stemmer dette slagordet også med oss. Vi ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies Ikano Bank av familien Kamprad.

Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 som Ikano Finans. Den 2. januar 2009 endret vi navn til Ikano Bank da vi slo sammen våre nordiske enheter til ett selskap med felles identitet. Ikano Bank har hovedkontor i Malmø i Sør-Sverige.

Privat

Våre banktjenester omfatter produkter som lån og kredittkort. Ønsker du å søke om lån eller kredittkort fra oss, finner du elektroniske søknadsskjemaer her på nettsiden vår. Det er trygt og enkelt å søke, og du får svar på søknaden din med én gang.

Bedrift

Vi tilbyr enkle og attraktive finansielle løsninger til våre kunder, både i det private næringsliv og offentlig sektor. Vi har spesialisert oss på leasing, samt leiefinansiering av driftsmidler og løsøre innenfor en rekke bransjer.

Salgsfinansiering

Vi leverer finansieringsløsninger til flere store samarbeidspartnere. For oss handler salgsfinansiering om å øke bedriftens lønnsomhet. Dette gjør vi ved å tilby lojalitetsprogram, kundekort og delbetalingsløsninger som er tilpasset nettopp din bedrift.

Ikano Gruppen

I 1988 ble Ikano et uavhengig selskap, eid av familien Kamprad. Selskapet har sitt hovedkontor i
Luxembourg og har rundt 4 500 ansatte. Ikano Gruppens forretningsområder er finans,
forsikring, eiendom og varehandel.
Les mer om Ikano Gruppen på ikanogroup.com.

Ikano kart

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.