VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiere kredittkort

Kutt unødvendige gebyrer

Ved å refinansiere kredittkort kan du kutte ut de unødvendige og dyre gebyrene.

Kredittkort er kjent for å ha relativt høye rentekostnader, ofte med en effektiv rente på 20-30 prosent, og er du ikke flink til å betale tilbake lånesummen med en gang kan du fort ende opp med et lån som er langt dyrere enn det opprinnelige lånebeløpet. 

Hos Ikano Bank tilbyr vi refinansieringslån opptil 400 000 kroner med en nominell rente på 7,9 til 15,9 prosent, omtrent halvparten av renten på kredittkort. Ved å refinansiere kredittkort kan du redusere både høye rentekostnader og få en kortere nedbetalingstid. 

 

Hvorfor bør du refinansiere kredittkort?

Som nevnt ovenfor kan du ved å refinansiere dyre kredittkort redusere renteutgiftene betraktelig. Det kan komme godt med når du ønsker å få tilbake kontrollen på økonomien. Ikke minst gir det deg muligheten til å bli gjeldsfri raskere.

La oss se på et eksempel:

Du har i dag lån på tre kredittkort. På det ene har du 10 000 kroner i gjeld med en effektiv rente på 26 %. På det andre kortet har du et lån på 20 000 til en effektiv rente på 20 %. På det siste kortet har du et utestående beløp på 5 000 til en effektiv rente på 21 %. Renteutgiftene vil da se slik ut:

(10 000 x 0,26) / 12 = 217 kroner i måneden
(20 000 x 0,20) / 12 = 333 kroner i måneden
(5 000 x 0,21) / 12 = 88 kroner i måneden

Dette utgjør til sammen 638 kroner i måneden. Er du i tillegg kun i stand til å betale minstebeløpet (renteutgiftene) vil du sitte på en konstant gjeld og betale 7 656 kroner i renter hvert år - uten at du får betalt ned på lånet. I tillegg betaler du eventuelle termingebyrer på hvert enkelt kort hver måned. 

I en slik situasjon er det fort gjort å føle at renteutgiftene tar over økonomien. Da kan det være lurt å refinansiere kredittkort med et lån med lavere rente. Et godt sted å starte er å se på vår lånekalkulator. Den gir deg en enkel oversikt over utgifter knyttet til lånet, slik at du kan se hvor mye du faktisk kan spare hver måned på å refinansiere kredittkort som løper løpsk.

Hvordan refinansierer jeg med Ikano Lånet?

Når du skal søke om refinansieringslån hos Ikano Bank, gjøres dette på samme måte som når du søker om forbrukslån. Du fyller inn ønsket lånebeløp (ditt totale gjeldsbeløp) og nedbetalingstid. I tillegg angir du at lånet skal brukes på refinansiering og oppgir hvilket kredittkortselskap du har gjeld hos. Du finner søknadsskjemaet her

For å søke om å refinansiere kredittkort hos oss, må du oppfylle følgende vilkår:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
Dersom søknaden din blir innvilget, må du først signere søknaden og laste opp nødvendig dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. Etter dette er gjort vil pengene normalt være inne på konto i løpet av et par virkedager. 

 

En bank med sunn fornuft


Før Ikano Bank kan sende deg et lånetilbud, foretar vi en kredittvurdering av deg som kunde. Denne viser informasjon om din økonomi og sikkerhet, og er viktig for at vi skal kunne tilby deg et lån med gode vilkår som du kan leve med i tiden etter refinansieringen. 

Vi er opptatt av å gjenspeile våre verdier i alle produkter og tjenester vi tilbyr. Derfor følger vi deg gjennom låneprosessen og er der for deg dersom noe skulle skje. Vi tror samarbeid er veien til forbedring. 

Trenger du hjelp til å refinansiere kredittkort? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.