VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forutsetninger

Forutsetninger for rabatt med Ikano Visa

2 % rabatt på mat- og dagligvarer 

Når du betaler med ditt Ikano Visa får du 2 % rabatt på dagligvarer. Dette gjelder i Norge og i utlandet, både i fysisk butikk og på nett.

Vårt rabattberegning baserer seg på Visa-nettverkets bransjestruktur. Strukturen består av såkalte brukerstedsgrupper (MCC-Merchant Category Code), som definerer brukerstedenes tilhørighet til bransje.  

Når et brukersted registreres hos Visa, velges en kode som best mulig definerer bransjen brukerstedet opererer i. Enkelte brukersteder registreres med en annen kode enn det som kanskje virker mest naturlig for deg som Ikano Visa-kunde. Vi har dessverre ikke mulighet til å kontrollere dette og beregner derfor ikke rabatt i disse tilfellene. 

Ikano Bank/Ikano Visa kan ikke holdes ansvarlig dersom brukerstedet er definert med feil kode, en annen kode enn det som er naturlig å anta ut fra produktet som brukerstedet selger.

NB! Ikke alle butikker aksepterer Visa-kredittkort i sine betalingsterminaler.  

Under finner du de brukerstedsgruppene som inngår i bransjen vi har definert som mat- og dagligvarer. Det er basert på disse bransjekodene at Ikano Visa foretar rabattberegningene. 

Brukerstedsgrupper - Mat- og dagligvarer MCC
Diverse matvarebutikker 5499
Supermarked og kjøpmann 5411

2 % rabatt på Shell-stasjoner 

Når du betaler med ditt Ikano Visa får du 2 % rabatt hos Shell i Norge. Rabatten gjelder alt, enten du handler drivstoff, spylervæske, pølser eller smågodt.

Rabattene fremkommer ikke på kvitteringen, men trekkes fra på din faktura. Du kan også se den i kjøpsoversikten på Min Side. Maksimal samlet rabatt er 500 kroner per måned og 3 000 kroner per kalenderår.

For å få mest mulig ut av rabatten din anbefaler vi å betale fakturaen til forfall.