VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Søk om et gebyrfritt kredittkort

Ser du etter et gebyrfritt kredittkort? Da kan du sjekke ut Ikano Visa. Hos oss er det ingen årsgebyrer, ingen etableringsgebyr og ingen effektiv rente ved kjøp før forfall. Vi kan også tilby en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager.

Og lurer du på hvorfor du bør velge oss? I 2014 ble Ikano Visa kåret til et av de beste kredittkortene i E24 sin kredittkort-test. Vinnerresultatet ble basert på det unike fordelsprogrammet som er inkludert i kortet. 

 

Finn riktig kort for deg

For å finne et gebyrfritt kredittkort som passer dine behov, bør du vurdere hva du skal bruke det til. 

Ønsker du for eksempel å utnytte fordelene det kommer med, bør du vurdere det kredittkortet som gir deg tilgang til de beste fordelene for deg. 

Skal du bruke det som et kortsiktig lån, bør du finne ut av hvilket kort som gir deg den beste renten. 

Ser du etter et kort som inkluderer reiseforsikring slik at du ikke behøver å tenke på det neste gang du skal ut å reise, bør du se etter det kortet som kan gi deg den beste reiseforsikringen. Hvor mange ganger har du ikke reist på enten lengre eller kortere turer og kanskje glemt å bestille reiseforsikring? Og de fleste gangene har det nok gått fint. Men selv når du bare reiser rundt i Skandinavia er det lurt å ha en reiseforsikring. Dermed lønner det seg å ha et kredittkort som har reiseforsikring inkludert. Betaler du mer enn 50 % av din reise med Ikano Visa, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Forsikringen dekker deg, din ektefelle, samboer eller registrerte partner og hjemmeboende barn under 23 år på reise i inntil 90 dager. 

I tillegg følger det med en svindelgaranti. Skulle brukskontoen din bli svindlet, er det ikke noe garanti for at du vil få pengene tilbake, men det er det om du bruker Ikano Visa på reisen.

 

Vi tilbyr noen av de beste fordelene

Ikano Visa har et helt unikt fordelsprogram, og det var nettopp dette som gjorde at vi ble blant vinnerne i kredittkorttesten til E24 i 2014. 

Ved å bruke kortet får du:
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner

I tillegg får du månedsrabatter. I 2018 kan du for eksempel få 3% rabatt på alle kjøp i annen valuta enn norske kroner. Dermed lønner det seg å ta med seg sitt Ikano Visa til utlandet i sommer.

Les mer om fordelsprogrammet til Ikano Visa her. Rabattene du finner her kan du få i både fysiske butikker og ved handel på nett.

 

Andre forsikringer 

Har du betalt hele drivstoffbeløpet med ditt Ikano Visa, dekker vi inntil 3000 kroner av saneringen og bytte av drivstoffilter hvis du har vært uheldig og fylt feil.

Vi kan også tilby en forsikring som hjelper deg med å opprettholde dine betalingsforpliktelser når du trenger det mest. Sjekk ut Ikano Betalingsbeskyttelse for å vite mer.

 

Betalingsutsettelse

Med Ikano Visa har du mulighet til å utsette betalingen, og da betaler du heller ingen renter i denne perioden. Den eneste kostnaden du må betale er et utsettelsesgebyr. Dette vil variere ut i fra hvor lang utsettelse du har behov for. 
Ikke gå glipp av et av markedets beste kredittkort – Søk her