Ser du etter et kredittkort på dagen?

Søk om Ikano Visa

Mange lokker med ”kredittkort på dagen”. Det er viktig å vite at dette ikke betyr at du får det på dagen, men at du får svar på din søknad i form av innvilget eller avslag. 

Et kredittkort er et fysisk kort med en bestemt kredittramme, det vil si en viss sum med penger klare til bruk. Kreditt vil si en ”økonomisk tillit” som gjør at du kan få lån eller kjøpe varer straks, uten å måtte betale for det med en gang. Hva du kan få innenfor denne rammen, vurderes individuelt, på samme måte som et vanlig forbrukslån. De fleste kredittkort har en gebyrfri periode på 40-50 dager, noe som kan gi forbrukeren en økonomisk frihet i en viss periode. Deretter begynner renten å løpe som ved et vanlig forbrukslån. 

Kredittkort er med andre ord et ”gratis” lån så lenge du betaler kreditten innen den gebyrfrie perioden er omme. Det kan gi deg økonomisk frihet og bedre rettigheter. 

Hos Ikano kan vi tilby Ikano Visa, et kredittkort som inkluderer reiseforsikring og mange ulike fordeler og rabatter.

 

Hvorfor trenger du et kredittkort på dagen?

Det finnes mange grunner til at noen trenger et kredittkort ”på dagen” eller raskt. Og den største grunnen er nok uforutsette utgifter. Når uhellet er ute, er det trøstende å vite at en har ekstra penger i lommeboken når lønnen har begynt å ta slutt. Dessverre byr livet på noen uventede situasjoner, og det er ikke stort man kan gjøre med det. Fordelen med kredittkortet er da at du ikke behøver å søke om lån hvis det er nødvendig, og så lenge du tilbakebetaler når du skal, vil det alltid være saldo på det. 

Hensikten med et kredittkort er ikke at du skal bruke mer penger enn du har, men at det skal være en hjelpende hånd i situasjoner der man for eksempel har dårligere råd enn vanlig, ved handel over nett eller i utland, i tillegg til de ulike fordelene man får ved bruk. 

 

Ikano Visa og reiseforsikring

Dessverre går ikke alle reiser som planlagt, og da bør du ha en reiseforsikring. 

Hvis du betaler mer enn 50 % av din reise med ditt Ikano Visa, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Forsikringen dekker deg, din ektefelle, samboer eller registrerte partner og hjemmeboende barn under 23 år på reise i inntil 90 dager.

I tillegg kan det være tryggere å bruke et kredittkort i utlandet enn ditt vanlige brukskort på grunn av svindelgarantien som følger med kortet. Skulle brukskontoen din bli svindlet, er det ikke noe garanti for at du vil få pengene tilbake. Det er det derimot med et kredittkort.

 

Andre forsikringer 

Å fylle feil drivstoff på tanken er faktisk lettere enn en skulle tro... Har du derimot betalt hele drivstoffbeløpet med ditt Ikano Visa, dekker vi inntil 3 000 kroner av saneringen og bytte av drivstoffilter. 

Vi kan også tilby Ikano Betalingsbeskyttelse, en betalingsforsikring. Dette vil gi deg en forsikring i tilfelle du blir arbeidsledig eller syk, og det vil hjelpe deg med å opprettholde dine betalingsforpliktelser når du trenger det mest.

Og noen ganger har man behov for å prioritere andre utgifter. Med Ikano Visa, har du mulighet til å utsette betalingen, og da betaler du heller ingen renter i denne perioden. Den eneste kostnaden du må betale er et utsettelsesgebyr. Dette vil variere ut i fra hvor lang utsettelse du har behov for. 

Fordelsprogram med Ikano Visa

Bruker du ditt Ikano Visa fornuftig, kan du vinne mye på det. Velger du å handle de stedene ditt kort har fordelsavtaler, vil du kunne spare mye i lengden. 

Ved å handle med Ikano Visa, deltar du i en rekke fordelsprogrammer, hvor blant annet noen av rabattene er:
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner
Les mer om fordelsprogrammet til Ikano Visa her.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.