2 % rabatt på dagligvarer og hos Shell

Det er alltid noe å spare med Ikano Visa!

Søk om Ikano Visa

Faste rabatter med Ikano Visa

Mat- og dagligvarer Mat- og dagligvarer 2 % på mat- og dagligvarer
Shell-stasjoner Shell-stasjoner 2 % på Shell-stasjoner

2 % rabatt på mat- og dagligvarer 

Som Ikano Visa-kunde får du 2 % rabatt på dagligvarer. Dette gjelder i Norge og i utlandet, både i fysisk butikk og på nett.

Vår rabattberegning baserer seg på Visa-nettverkets bransjestruktur. Strukturen består av såkalte brukerstedsgrupper (Merchant Categories), som definerer brukerstedenes tilhørighet til bransje. Når et brukersted registreres hos Visa, velges en kode (Merchant Category Code) som best mulig definerer bransjen brukerstedet opererer i. Under finner du de brukerstedsgruppene som inngår i bransjen vi har definert som mat- og dagligvarer. Det er basert på disse bransjekodene at Ikano Visa foretar rabattberegningene. 

Brukerstedsgrupper - Mat- og dagligvarer MCC
Diverse matvarebutikker 5499
Supermarked og kjøpmann 5411

Enkelte brukersteder kan være registrert med en annen kode enn det som kanskje virker mest naturlig for deg som Ikano Visa-kunde. Vi har dessverre ikke mulighet til å kontrollere dette og beregner derfor ikke rabatt i disse tilfellene. Ikano Bank/Ikano Visa kan ikke holdes ansvarlig dersom brukerstedet er definert med feil kode eller en annen kode enn det som er naturlig å anta ut ifra produktet som brukerstedet selger.

PS! Ikke alle butikker aksepterer Visa-kredittkort i sine terminaler. 

Rabattene fremkommer ikke på kvitteringen, men trekkes fra på din faktura. Du kan også se den i kjøpsoversikten på Min Side. Maksimal samlet rabatt er 500 kroner per måned og 3 000 kroner per kalenderår.

For å få mest mulig ut av rabatten din anbefaler vi å betale fakturaen til forfall.

2 % rabatt på Shell-stasjoner 

Når du betaler med ditt Ikano Visa får du automatisk 2 % rabatt hos Shell i Norge. Rabatten gjelder for alt, enten du handler drivstoff, spylervæske, pølser eller smågodt.

Rabattene fremkommer ikke på kvitteringen, men trekkes fra på din faktura. Du kan også se den i kjøpsoversikten på Min Side. Maksimal samlet rabatt med Ikano Visa er 500 kroner per måned og 3 000 kroner per kalenderår.

For å få mest mulig ut av rabatten din anbefaler vi å betale fakturaen til forfall.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.