Faste rabatter

Det er alltid noe å spare med Ikano Visa!

Faste rabatter med Ikano Visa

Mat- og dagligvarer Mat- og dagligvarer 1 % på mat- og dagligvarer
Shell-stasjoner Shell-stasjoner 2 % på Shell-stasjoner

1 % rabatt på mat- og dagligvarer 

Som Ikano Visa kunde får du 1 % fast rabatt på alt du kjøper på alle mat- og dagligvarebutikker tilknyttet Visa. Dette gjelder i Norge og i utlandet.

Om rabatten

Vårt rabattprogram baserer seg på Visa-nettverkets bransjestruktur. Under finner du liste over alle brukerstedsgruppene (MCC-Merchant Category Code) som inngår i bransjen vi har definert som mat- og dagligvarer. Det er basert på disse bransjekodene at Ikano Visa foretar rabattberegningene.

Brukerstedsgrupper - Mat- og dagligvarer MCC
Diverse matvarebutikker 5499
Supermarked og kjøpmann 5411
UK Supermarked 9751

Når et brukersted registreres i Visa systemet, velges en kode som best mulig definerer bransjen brukerstedet opererer i. Dessverre er det slik at noen få brukersteder registreres med en kode, som for oss eller for deg som Ikano Visa kunde, virker "feil" basert på produktet som brukerstedet selger. Vi har dessverre ikke mulighet til å kontrollere dette og kan derfor ikke gi rabatt ved denne type hendelser.

PS! Det er viktig å presisere at ikke alle butikker aksepterer Visa-kredittkort i sine terminaler. Dette kan variere fra butikk til butikk.

Rabattene vil fremkomme pr. transaksjon og kan følges kontinuerlig på Min Side. Du vil også få en oversikt på fakturaen som sendes ut hver måned. Rabatten er en del av Ikano Visa sitt rabattprogram og ligger derfor innenfor den totale rabattgrensen på 500 kroner per måned og 3 000 kroner per kalenderår.

2 % rabatt på Shell-stasjoner 

Som Ikano Visa kunde får du 2 % fast rabatt på alt du handler på alle Shell-stasjoner i Norge når du betaler med ditt Ikano Visa kort. Rabatten gjelder for alt, enten det er drivstoff, spylervæske, pølser eller smågodt.

NB! kke alle brukersteder aksepterer Visa-kredittkort i sine terminaler. Dette kan variere fra brukersted til brukersted.

Rabatten gjelder per transaksjon og vil fremkomme på Min Side. Rabatten er en del av Ikano Visa sitt fordelsprogram og ligger derfor innenfor den totale rabattgrensen på 500 kroner pr måned og 3 000 kroner per kalenderår.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.