VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Låne til firma?

Ønsker du å utvide firmaet, eller kanskje du skal starte nytt? Ikano Bank tilbyr skreddersydde finansielle løsninger for både bedrifter og privatpersoner. Trenger du økonomisk fleksibilitet i forbindelse med ditt firma, finnes det mange muligheter du kan benytte deg av. Her kan du lese mer om hva slags bedriftsavtaler vi i Ikano Bank tilbyr. 

 

Hvem er vi?

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, som ble grunnlagt av Ingvar Kamprad i 1943. IKEA bygget sin virksomhet rundt følgende slagord: Inte för de rika, men för de kloka. På grunnlag av dette har også Ikano Bank funnet sine verdier. 

Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 (opprinnelig som Ikano Finans). Vi har lang erfaring innenfor en rekke ulike bransjer, og leverer finansieringsløsninger til flere store samarbeidspartnere. 

Vi er opptatt av gode verdier, både i møte med bedrifter og privatpersoner. Våre verdier er:
 • Sunn fornuft og enkelhet
 • Våge å gå våre egne veier
 • Jobbe sammen
Hos Ikano Bank ønsker vi oss vanlige mennesker med vanlige behov som våre kunder. Sunn fornuft innebærer en praktisk innstilling og en kostnadsbevissthet. Vi holder ikke noe skjult for våre kunder, og derfor er det enkelt å forholde seg til oss. Vi er opptatt av ærlige kundeforhold, og ønsker å jobbe sammen for å finne løsninger.

Vi forsøker stadig å finne nye og bedre løsninger for vår virksomhet, til det beste for våre kunder. For å klare dette må vi våge å gå våre egne veier. Du kan lese mer om våre verdier her. 

 

Lån til firma

Ønsker du vekst og utvikling for ditt firma, vil du sannsynligvis befinne deg i situasjoner hvor finansiering er nødvendig for å nå målene. Oppstart av firma eller prosjekter, økning av driftsmidler eller utvidelse av bedriften er typiske tilfeller hvor firmaer trenger økonomisk fleksibilitet. 

Dersom du skal starte et nytt firma, må du være forberedt på økonomisk usikkerhet. Det kan fort oppstå utgiftsposter som du ikke hadde forutsett. Et forbrukslån kan være en god måte å håndtere økonomisk usikkerhet på. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, som du kan få innvilget uten å stille pant i firma, eiendom eller andre formuesgjenstander. Dette innebærer at banken tar på seg en høyere risiko, og derfor er forbrukslån gjerne dyrere enn tradisjonelle lån som boliglån. 

Med Ikano Lånet kan du låne fra 25 000 og inntil 400 000 kroner uten sikkerhet. Du trenger ikke å oppgi noen spesiell grunn til hvorfor du trenger finansiering - enten det er leie av et forretningslokale, innkjøp av løsøre eller regninger. Eller kanskje du har behov for et pusterom før du starter opp ditt nye firma, og ønsker å dra på ferie. Hva pengene skal gå til er opp til deg. 

 

Bedriftsavtale til ditt firma

Ikano Bank tilbyr enkle finansielle løsninger for bedriftskunder i privat næringsliv og offentlig sektor. Vi tar din virksomhet og dine kunder på alvor, slik at du kan øke både omsetning og antall besøkende til din forretning. 

For å øke firmaets lønnsomhet tilbyr vi lojalitetsprogram, kundekort og delbetalingsløsninger tilpasset ditt firma. Vi har spesialisert oss på:
 • Bedriftskort
 • Leasing
 • Salgsfinansiering
 • Leiefinansiering av driftsmidler og løsøre
Klikk her for å komme til bedriftssidene. 

Hvorfor skal du velge Ikano Bank?
Fordelen med å velge Ikano Bank er at søknadsprosessen er enkel, du får svar etter kort tid og du får penger på konto innen få dager. Vi har lyttet til våre kunder, og ønsker å gjøre det enkelt å forholde seg til oss. Dersom du trenger økonomisk fleksibilitet, kan vi tilby rettferdige vilkår tilpasset hver enkelt lånesøknad. 

For å søke forbrukslån hos oss må du oppfylle våre vilkår:
 • Du må ha fylt 25
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
 • Du har bodd i Norge i minimum tre år
Klikk her for å søke forbrukslån hos Ikano Bank
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.