VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån uten sikkerhet

Noen ganger i livet oppstår det uforutsette utgifter når økonomien ikke helt strekker til. Et lån uten sikkerhet kan gi deg økonomisk fleksibilitet når slike behov oppstår.

Økonomisk fleksibilitet når du trenger det

Et lån uten sikkerhet er et lån der låntaker ikke trenger å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed kan du bruke lånet til det du selv ønsker. 

Vanlige grunner til at folk tar opp et lån uten sikkerhet er:

  • Uforutsette utgifter
  • Oppussing
  • Refinansiering

Siden det ikke stilles krav til pant, vil imidlertid et lån uten sikkerhet komme med en ekstra risiko for banken. Derfor er renten høyere enn hva den er på tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig er det verdt å merke seg at renten er lavere enn renten på smålån og kredittkort. 


låne penger

Se hva et forbrukslån kan utgjøre

kr
år

Mitt lån

Nominell rente fra 10,8 % - 15,9 %  , basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr..
For å søke om lån må du være over 25, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hvem kan få et lån uten sikkerhet?

Hvem har vel ikke opplevd å få en regning dumpende ned i postkassa på verst tenkelige tidspunkt? Når kjøleskapet ryker, har du ikke mulighet til å spare i et par måneder før du erstatter det gamle med et nytt. 

Ikano Bank er en bank som forstår at behov og uforutsette ting oppstår. At livet er uforutsigbart og ting endres underveis. I slike tilfeller kan et lån uten sikkerhet være løsningen. 

Alle som tilfredsstiller minimumskravene kan søke om Ikano Lånet:

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200.000 kroner i årlig inntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
Samtidig er et lån uten sikkerhet en forpliktelse som skal betales tilbake. Lånet bør derfor brukes på noe du faktisk har bruk for. Om lånet blir innvilget og hva du kan få i lånebeløp avgjøres av din personlige økonomi og sikkerhet. Du kan lese mer om våre vilkår her.

 

Leasing hos Ikano Bank

Refinansiering med et lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet kan også være til god hjelp når gammel gjeld blir uoversiktlig. Mange forbrukere i dag sitter på flere smålån og kreditter. Når man har flere lån å forholde seg til, er det fort gjort å miste oversikten. 

Ved å refinansiere all gjeld i et nytt forbrukslån med lavere rente, vil du ikke bare redusere de månedlige kostnadene. Du vil også få tilbake kontrollen over privatøkonomien når du kun forholder deg til én faktura i måneden. Gode vilkår og en oversiktlig nedbetalingsplan gjør det også lettere å betale ned gjelden, i motsetning til for eksempel tradisjonelle kredittkort som ikke har faste nedbetalingsbeløp.

 

Hva koster forsikringen?

Finn ditt ideelle lån

For å finne et lån som passer deg er det lurt å få oversikt over egen økonomi og lånekostnader. Gjennom vår lånekalkulator kan du enkelt se hva et lån vil koste deg i måneden. Dette er til god hjelp når du skal planlegge økonomien fremover. 

Du fyller bare inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så vil lånekalkulatoren gi deg et estimat på kostnadene knyttet til lånet. Endelig rente blir satt når du sender inne
en lånesøknad og vi har gjort en kredittsjekk av deg som kunde. 

Et priseksempel kan se slik ut: 
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimal nedbetalingstid 15 år.

Vi er en bank med kunden i fokus


Vi i Ikano Bank forsøker hele tiden å finne nye og bedre løsninger for vår virksomhet og for å skape merverdi for våre kunder. Ved å bruke sunn fornuft og stå med begge føttene godt plantet på jorden lærer vi oss å gjøre realistiske vurderinger. Blant våre banktjenester finner du derfor både løsninger for lån og kredittkort. 

Det skal være lønnsomt å gjøre forretninger med Ikano. Derfor lever vi etter vårt løfte om rettferdige vilkår i alt vi gjør. Rettferdige vilkår betyr for oss at det er riktig balanse mellom partene når det gjelder risiko, arbeid og gevinst. 


Har du spørsmål knyttet til lån uten sikkerhet? Du kan enkelt nå oss på telefon +47 66 85 86 88, eller kontakte oss via vårt kontaktskjema