VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån til hyttetomt

Trenger du lån til hyttetomt, eller hjelp med finansiering av arbeid i forbindelse med hytta? Hos Ikano Bank kan vi hjelpe deg med dette. Vi vet at arbeider i forbindelse med hyttetomt og hytte kan være krevende, og ta lengre tid enn hva som var planlagt. Dette kan føre til at regningene blir høyere enn hva du hadde sett for deg. Hos oss kan du få forbrukslån uten sikkerhet med nominell rente fra 7,9%.

Klikk her for å komme til lånesøknad


Hvem er vi?

Ikano Bank ble stiftet i Norge i 1991 som Ikano Finans. Opprinnelig var vi eid av IKEA, som ble etablert av Ingvar Kamprad i 1943. IKEA har driftet virksomheten sin under følgende slagord: “Inte för de rika, men för de kloka.” Hos Ikano Bank har vi tatt med oss de samme grunnleggende verdiene. Vi ønsker oss vanlige mennesker med vanlige behov som våre kunder. Våre verdier er:
  • Sunn fornuft og enkelhet
  • Våge å gå egne veier
  • Jobbe sammen

Her kan du lese mer om våre verdier

Våre banktjenester omfatter produkter som lån og kredittkort. Det er trygt og enkelt å bruke vårt elektroniske søknadsskjema, og du signerer ved bruk av BankID. For bedrifter tilbyr vi enkle og attraktive løsninger, deriblant leasing, bedriftskort, lojalitetsprogram og nedbetalingsløsninger. 


Lån til hyttetomt

Vi tilbyr forbrukslån som skal brukes på prosjekter i forbindelse med hyttetomt, hytte og bolig. En hyttetomt kan kreve like mye arbeid som tomten der din egen bolig står. Grunnarbeidet inkluderer blant annet planering, bortkjøring av masse og tilknytning til vann, kloakk og strøm. Dette er utgifter som typisk kan ende opp som mye større regninger enn du opprinnelig hadde antatt. Noen ganger er oppussing nødvendig, og hyttetomten er intet unntak. Kabler, rør og drenering må vedlikeholdes for at hytta skal være et trygt og hyggelig sted å oppholde seg. 

Uansett hva slags arbeid du planlegger, kan du få lån til hyttetomt hos Ikano Bank. Vi tilbyr forbrukslån fra 25 000 og opptil 400 000 kroner uten sikkerhet. Du trenger faktisk ikke å oppgi noen grunn til hvorfor du søker om lån. Enten du trenger lån til hyttetomt, grunnarbeid, forskjønnelse av tomten eller arbeid i hytta, kan du få innvilget lån hos oss. 

Her har vi samlet noen tips til ditt neste interiørprosjekt


Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån som bankene kan gi deg, uten at du trenger å stille med sikkerhet i bolig, eiendom eller annen formuesgjenstand. Siden det ikke stilles krav til pant, medfører et lån uten sikkerhet større risiko for banken. Derfor er et forbrukslån dyrere enn mer tradisjonelle lån, som for eksempel et boliglån. Til gjengjeld er det billigere å ta opp et forbrukslån enn å ta opp smålån og dyre kreditter. 

Les mer om hva et forbrukslån er her

For å få innvilget et lån hos oss, må du oppfylle våre vilkår:
  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum tre år
Basert på disse opplysningene, blir renten bestemt. Vi kan love deg gode avtalevilkår og en rettferdig rente vurdert ut i fra din økonomiske situasjon. Vi følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Dette er en sikkerhet både for oss som bank, og deg som kunde. 

Dersom du er usikker på om du har råd til å ta opp et lån til hyttetomt, kan du prøve vår lånekalkulator. Da får du umiddelbart et estimert svar på hvor mye lånet vil koste deg i måneden. 


Ikke lån over evne

Dersom du trenger lån til hyttetomt, regninger eller andre planlagte kostnader, vet du kanskje nøyaktig hvor mye du trenger å låne. Noen ganger kan det være lurt å legge til en buffer, slik at du er sikret ved uforutsette utgifter

Vi vil allikevel råde deg til å ikke låne mer enn du klarer å håndtere. Husk at lånet skal betales tilbake, og du må vite at du har kontroll på terminbeløpene ved siden av de vanlige regningene dine. Vi anbefaler deg å vurdere behovet for et lån nøye, før du søker.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.