VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån med lav rente

Ikano Bank kan gi deg et lån med lav rente når du trenger det. 
Når du skal ta opp et lån er det lurt å sammenligne de ulike lånetilbudene på markedet, slik at du er sikker på at du får et lån med lav rente. Men det er også andre viktige faktorer som avgjør hvilket lån som er best for deg og din personlige situasjon.

Dette bør du se etter når du leter etter et lån med lav rente:
  • Lav effektiv rente
  • Gode vilkår
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Seriøs aktør

Ikano bank tilbyr lån med en nominell rente fra 7,9 %, basert på en individuell vurdering. Vi vet at behov oppstår og at uforutsette utgifter er en del av hverdagen. Derfor jobber vi for å tilby våre kunder både attraktive og lønnsomme løsninger. 

 

Økonomisk fleksibilitet når du trenger det

Noen ganger strekker ikke økonomien helt til og man er avhengig av ekstra finansiering. Et lån med lav rente kan være en god løsning når det uforutsette skjer. Samtidig skal man ikke låne over evne. Et lån skal være en midlertidig buffer, ikke innlede til en langvarig kamp for å komme seg økonomisk på beina igjen. 

Et lån med lav rente hos Ikano Bank kan komme godt med når du skal:
  • Dekke uforutsette utgifter
  • Pusse opp
  • Refinansiere dyr gjeld

Vi tilbyr lån fra 25 000 til 400 000 kroner, uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med pant og kan bruke lånet til akkurat det du trenger. 

 

Finn et lån med lav rente

Dersom du har behov for et lån, er det også naturlig at du ønsker et lån med lav rente. Ingen har lyst til å betale mer enn de strengt tatt må. En lånekalkulator er til god hjelp når du ønsker en enkel oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. 

Et priseksempel kan se slik ut: 

115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimal nedbetalingstid 15 år.


Når du søker om lån med lav rente hos Ikano Bank foretar vi en kredittsjekk av deg. Denne skal sikre at du får et lån du kan leve med. Den endelige renten bestemmes ut i fra en individuell vurdering av din personlige økonomi og sikkerhet. 

 

Gi deg selv økonomisk kontroll

 

Et lån med lav rente kan også være første skritt mot en ryddig økonomi. Dersom du sitter på dyre smålån og kreditter, kan det lønne seg å refinansiere gjelden med et lån med lavere rente. Sammenlignet med smålån har forbrukslån som regel lavere rente og bedre vilkår. En refinansiering av kreditter og smålån kan derfor gi deg et billigere lån totalt. 

Når du søker om lån med lav rente hos Ikano Bank, får du også en fast nedbetalingsplan å forholde deg til. Dette gjør det lettere for deg å betale ned gjelden på en ryddig måte, noe som er avgjørende dersom du ønsker å bli gjeldsfri.

 

En bank med kunden i fokus


Vi i Ikano Bank forsøker hele tiden å finne nye og bedre løsninger for vår virksomhet og for å skape merverdi for våre kunder. Ved å bruke sunn fornuft og stå med begge føttene godt plantet på jorden lærer vi oss å gjøre realistiske vurderinger. Blant våre banktjenester finner du derfor både løsninger for lån og kredittkort

Det skal være lønnsomt å gjøre forretninger med Ikano. Derfor lever vi etter vårt løfte om rettferdige vilkår i alt vi gjør. Rettferdige vilkår betyr for oss at det er riktig balanse mellom partene når det gjelder risiko, arbeid og gevinst. 


Trenger du et lån med lav rente? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.