VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hjelp til deg med betalingsproblemer

Det finnes råd og hjelp

Har du havnet i betalingsproblemer? Enten det skyldes pandemi, annen sykdom, arbeidsledighet eller gjeld ute av kontroll så finnes det hjelp. Her finner du tips og lenker til NAVs verktøy og rådgivningstjenester.

JEg klarer ikke å betale regningene

Har ubetalte regninger hopet seg opp? Det første du må gjøre er å gjenvinne kontrollen over hvor mye du skylder, samt hva som haster mest. 

Slik går du frem

Dette er spesielt viktig for å unngå unødvendige gebyrer og i verste fall inkassosalærer. NAV forklarer hvilke konsekvenser det kan få.

Se hvor dyrt det blir

Jeg er blitt arbeidsledig

Har du mistet jobben eller blitt permittert? NAV har gode råd til hvordan du kan håndtere en hverdag med lavere inntekt, samt hvordan du kan komme tilbake i jobb.

Få tips her

Et godt og realistisk månedsbudsjett er til stor hjelp for mange. Du får bedre oversikt, samt at det blir lettere å kutte utgifter.

Slik gjør du det

JEg har mistet kontrollen

Har gjelden kommet ut av kontroll? Sett opp en prioritert liste over regninger, renter og andre innbetalinger. Det er også lurt å kontakte alle kreditorer, for å se hvilke løsninger de kan hjelpe deg med.

Les mer og få hjelp

Er du varig ute av stand til å gjøre opp for deg kan gjeldsordning være en mulighet.

Slik fungerer det

Vi vil gjerne hjelpe deg

Har du problemer med å betale regninger fra Ikano Bank? Da vil vi gjerne snakke med deg, slik at vi sammen kan prøve å finne en løsning. Du finner kontaktinformasjon for hvert av våre produkter ved å klikke på knappen.

Kontakt oss