VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbrukslån bank

Med et forbrukslån hos Ikano Bank kan du ta tilbake kontrollen over økonomien.

Et forbrukslån er for mange løsningen når man trenger ekstra finansiering i hverdagen. Kanskje har bilen havnet på reparasjon og resultatet er en høyere regning enn forventet? Og hvem har ikke opplevd det kjedelige øyeblikket når et av husets viktigste hvitevarer ryker - og du ikke har en økonomisk buffer tilgjengelig? I en slik situasjon kan et forbrukslån med lav rente gi deg den myke landingen du trenger. 

Med et forbrukslån hos Ikano Bank får du en nominell rente fra 7,9 prosent. Hos oss kan du låne fra 25 000 til 400 000 kroner uten å stille med sikkerhet i hus, bil eller eiendeler. Dermed kan du bruke låne på akkurat det du har lyst til.

 

Finn det beste forbrukslånet til ditt behov

De aller fleste som skal ta opp et lån ønsker å finne et forbrukslån med best rente på markedet. Med et forbrukslån hos Ikano Bank får du:
  • Lave renter
  • Gode vilkår
  • Fleksibel nedbetalingsplan
  • Trygge rammer fra en seriøs aktør
Det er forståelig at man ønsker billigst mulig lån, men faktorer som nedbetalingstid og vilkår er også viktige å ta hensyn til når du skal velge långiver. Fremfor alt bør du være sikker på at det er en seriøs aktør. Les igjennom nøye gjennom vilkårene, slik at du ikke får noen ubehagelige overraskelser senere. 

Ikano Bank er en bank for vanlige mennesker med vanlige behov. For å sikre at du får et forbrukslån med best rente for din økonomiske situasjon, følger vi Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Disse retningslinjene stiller blant annet krav til din betjeningsevne, maksimal samlet gjeld og avdragsbetaling.

 

Kutt ut unødvendige renter og gebyrer

Mange av oss sitter på smålån og kreditter. Dette er lån med relativt høye renter og som derfor fort kan bli dyre løsninger. For at en refinansiering med forbrukslån skal være lønnsom er det avgjørende at renten på det nye lånet er lavere enn den du allerede har. Hos Ikano Bank kan du søke om lån til en nominell rente fra 7,9 prosent - langt lavere enn renten på smålån som ofte har en effektiv rente på over 20 prosent. 

Særlig smålån og kreditter har høye rentekostnader, så her vil du stort sett alltid tjene på en refinansiering. Ved å samle gammel gjeld til et felles lån vil du i tillegg kutte doble gebyrer og renter. Med et forbrukslån hos Ikano Bank kan du redusere månedsbeløpet betraktelig og gi deg selv et billigere lån.

 

En bank med rettferdige vilkår

Hos Ikano Bank er vi opptatt av å tilby attraktive og lønnsomme løsninger for våre kunder. Rettferdige vilkår betyr for oss at det er riktig balanse mellom partene når det gjelder risiko, arbeid og gevinst. 

Når du søker forbrukslån hos Ikano Bank, stiller vi følgende krav til deg som søker:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
Disse kravene sikrer at du fortsatt kan leve som normalt etter et eventuelt lån, og er like mye en beskyttelse for deg som kunde som det er for banken. Selv om det er du som står ansvarlig for din privatøkonomi, er det også bankens ansvar å legge til rette for trygge rammer og gode vilkår på lånene de tilbyr. Krav til kunden kan derfor ses på som et tegn på at du gjør forretninger med en seriøs aktør. 

Ikano Bank er også en bank som har forståelse for at livet er uforutsigbart og at økonomien svinger. Skulle du for eksempel få problemer med lånet ditt er det viktig at du tar kontakt med oss så raskt som mulig. Det beste for alle parter er at vi finner er fleksibel og god løsning for alle parter. For eksempel har du etter 6 måneder mulighet til å benytte deg av 2 betalingsfrie per år. Les mer om våre vilkår her

Lurer du på hvordan du søker om forbrukslån hos Ikano Bank? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.