VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Finn en aktør som er best på refinansiering

Hos Ikano Bank kan du søke om refinansieringslån. Hvis du sitter på flere smålån eller har brukt mange forskjellige kredittkort, kan du vurdere å refinansiere gjelden.
Vi syns selv at vi er best på refinansiering, fordi vi kan tilby den beste renten i forhold til din økonomiske situasjon, og fordi vi har en rettferdig kredittavtale. Vi er opptatt av å finne gode løsninger, som fungerer for oss som bank og deg som kunde. 

Refinansiering gir deg mange fordeler:
 • Lavere rente
 • Lavere gebyrer
 • Bedre vilkår
 • Fleksibel nedbetalingstid
Her kan du søke om refinansieringslån.

 

Hva er refinansiering?

Et refinansieringslån innebærer å ta opp et nytt lån for å slette gammel gjeld. Dette kan være svært gunstig for deg som sitter på flere smålån eller har inngått mange nedbetalingsavtaler, og føler at du har mistet kontrollen over løpende utgifter. Med et refinansieringslån får du bare et lån med en rente å forholde deg til. Det viktigste å huske på når du skal søke om refinansiering, er å undersøke om du får en lavere rente på det nye lånet enn du hadde på det gamle. Dette kan gi direkte økonomiske gevinster. 

For å finne den aktøren som er best på refinansiering, bør du altså undersøke hva slags rente de kan tilby deg. Før du søker må du få en oversikt over den totale gjelden din, og hva du betaler i renter og avdrag hver måned. Deretter kan du prøve en rentekalkulator. Dette er et digitalt verktøy hvor du fyller inn den totale gjelden din, altså hvor mye du trenger å låne, og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Du vil da få et estimert svar på hvor mye refinansieringslånet vil koste deg i måneden. 

Du kan be om tilbud fra flere banker, slik at du selv kan se hvem som er best på refinansiering. Tilbudene du mottar er uforpliktende, slik at du selv kan velge hvilken bank du ønsker å benytte deg av. Vi vil oppfordre deg til å velge en seriøs aktør med en god kredittavtale. Kredittavtalen inneholder vilkår som du må forholde deg til under hele lånets løpetid, og det er derfor viktig at du setter deg godt inn i denne. 

Huskeliste i valget av en seriøs aktør:

 • Velg en aktør med gode verdier
 • Velg en aktør som er villig til å samarbeide
 • Velg en aktør med rettferdige vilkår
 • Velg en aktør som gir deg informasjon på et enkelt og forståelig språk
 • Velg en aktør med god forretningsskikk

   

Hva er fordelene med refinansiering?

Ved å refinansiere gammel gjeld, kan du ta tilbake kontrollen over økonomien din. Et refinansieringslån gjør kostnadene dine oversiktlige, fordi du bare får en nedbetalingsplan å forholde deg til. Ved å inngå en avtale med lavere rente, kan du spare mange penger hver måned. Dette gjør det mulig å bli gjeldsfri raskere. 

Økonomisk usikkerhet er en svært stressende tilstand å leve under, og kan gå på helsa løs. Hos Ikano Bank ønsker vi å hjelpe deg ut av kredittkortfella ved å tilby refinansieringslån. Du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss, dersom du er usikker på om et refinansieringslån vil være det beste for deg. Klikk her for en uforpliktende samtale.

Et forbrukslån er nesten det samme som et refinansieringslån, men med noen vesentlige forskjeller:
 • Refinansieringslånet har lavere rente
 • Søknadsprosessen er litt annerledes
 • Forutsetning for å få lånet er at pengene skal gå til refinansiering
Hos Ikano Bank kan du få refinansieringslån fra 25 000 og opptil 400 000 kroner uten sikkerhet, med nominell rente fra 7,9%. Vi hjelper deg å bli kvitt gjelden raskere, slik at du kan gjenvinne kontroll over helse og økonomi. 

Her kan du lese mer om refinansiering av kredittkortgjeld
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.