VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Finn en aktør som er best på refinansiering

Hos Ikano Bank kan du søke om lån til refinansiering. Hvis du sitter på flere smålån eller har brukt mange forskjellige kredittkort, bør du vurdere å refinansiering av gjeld.

Vi synes selv at vi er best på refinansiering, fordi vi kan tilby den beste renten i forhold til din økonomiske situasjon, og fordi vi har en rettferdig kredittavtale. Vi er opptatt av å finne gode løsninger, som fungerer for oss som bank og deg som kunde.  Refinansiering gir deg mange fordeler:
 • Bedre rente og lavere gebyrer
 • Bedre vilkår
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Bedre oversikt

Les mer om hvordan du kan spare på å refinansiere gjeld med høy rente, og hvordan du finner den beste refinansieringen.

Hva er refinansiering uten sikkerhet?

Et refinansieringslån innebærer å ta opp et nytt lån for å slette gammel gjeld. Dette kan være svært gunstig for deg som sitter på flere smålån eller har inngått mange nedbetalingsavtaler, og føler at du har mistet kontrollen over løpende utgifter.

Du trenger ikke stille med sikkerhet for å søke om refinansiering uten sikkerhet. Alle lån uten sikkerhet kan samles i refinansieringslånet, eksempelvis kredittkort og smålån.

Refinansiering av kredittkort

Det er vanlig å sitte på kredittkortgjeld. Antagelig er det også gode muligheter på å få en lavere rente dersom gjelden din er knyttet til kredittkort, da renten på kredittkort gjerne er høy. Ikano Bank tilbyr refinansiering med en av markedets laveste renter på gjeld uten sikkerhet.

Refinansiering av smålån

Sitter du på flere små lån? Da kan det være enda mer å spare på refinansiering. Ved å samle all gjeld i ett lån, kan du kutte alle doble gebyrer knyttet til lånene. Normalt vil du også kunne få bedre rente på lånet, ettersom det er gunstigere for banken å betjene et større lån.

Forskjellen på forbrukslån og refinansiering

Et forbrukslån er nesten det samme som et refinansieringslån, men med noen vesentlige forskjeller:

 • Refinansieringslånet har lavere rente
 • Søknadsprosessen er litt annerledes
 • Forutsetning for å få lånet er at pengene skal gå til refinansiering
Les mer om refinansiering av kredittkortgjeld  Les mer om refinansiering av smålån

Derfor bør du refinansiere forbrukslån

Med et refinansieringslån får du ett lån med én rente å forholde deg til. Det er mange fordeler knyttet til dette:

 1. Kontroll over økonomien: Refinansiering av forbrukslån og annen gjeld gir deg muligheten til å ta tilbake kontrollen over økonomien din. Et refinansieringslån gjør kostnadene dine oversiktlige, fordi du kun får én nedbetalingsplan å forholde deg til.
 2. Spar penger med bedre rente: Ved å inngå en avtale med lavere rente, kan du spare penger hver måned. Dette gjør det mulig å bli gjeldsfri raskere.
 3. Forutsigbare betalinger: Økonomisk usikkerhet er en svært stressende tilstand å leve under, og kan gå på helsa løs. Hos Ikano Bank ønsker vi å hjelpe deg ut av kredittkortfella ved å tilby refinansiering av lån.

Du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss, dersom du er usikker på om et refinansieringslån vil være det beste for deg.

Slik finner du det beste refinansieringslånet

For å finne aktøren som tilbyr den beste refinansieringen, bør du undersøke hvilken rente de tilbyr. Skaff deg en oversikt over den totale gjelden din og hva du betaler i renter og avdrag hver måned.

Husk at det effektiv rente forteller deg hva du betaler, inkludert gebyrer.

Deretter kan du prøve en rentekalkulator. Dette er et digitalt verktøy hvor du fyller inn den totale gjelden din, altså hvor mye du trenger å låne, og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Du vil da få et estimert svar på hvor mye refinansieringslånet vil koste deg i måneden.

Sjekk vår refinansieringskalkulator

Sammelign flere banker og aktører

Du kan be om tilbud fra flere banker, slik at du selv kan se hvem som er best på refinansiering. Tilbudene du mottar er uforpliktende, slik at du selv kan velge hvilken bank du ønsker å benytte deg av. Vi vil oppfordre deg til å velge en seriøs aktør med en god kredittavtale. Kredittavtalen inneholder vilkår som du må forholde deg til under hele lånets løpetid, og det er derfor viktig at du setter deg godt inn i denne. 

Dette bør du se etter i en långiver:

 • Velg en aktør med gode verdier
 • Velg en aktør som er villig til å samarbeide
 • Velg en aktør med rettferdige vilkår
 • Velg en aktør som gir deg informasjon på et enkelt og forståelig språk
 • Velg en aktør med god forretningsskikk

Refinansiere eksisterende refinansieringslån

Har du allerede bakt eksisterende gjeld inn i et refinansieringslån, men ønsker å sjekke om du kan spare mer?

Hos Ikano Bank kan du søke nytt refinansieringslån for å betale ut eksisterende lån. Vi tilbyr en av markedets beste renter, så du kan potensielt spare mye penger hver måned på å flytte lånet til oss.

Søk refinansiering hos Ikano Bank

Hos oss kan du få refinansieringslån fra 25 000 og opptil 400 000 kroner uten sikkerhet, med nominell rente fra 7,9 til 15,9 %. Vi hjelper deg å bli kvitt gjelden raskere, slik at du kan gjenvinne kontroll over helse og økonomi.

Søk om refinansiering av forbrukslån og gjeld i dag. Det er gratis og uforpliktende.

Søk om refinansiering

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.