VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiere smålån

Med en refinansiering kan du kutte ut dyre og unødvendige rentekostnader og termingebyr, noe som gir deg et billigere lån. 

Å refinansiere smålån innebærer at du erstatter et eller flere dyre lån med et nytt lån med lavere rente. Det gir deg lavere kostnader i måneden og et billigere lån totalt. Pengene du sparer på å redusere månedsbeløpet kan du bruke på å betale ned gjelden raskere. 

Ved å refinansiere smålån kan du:

  • Redusere rentekostnadene.
  • Unngå høye etablerings- og termingebyrer.
  • Få en oversiktlig nedbetalingsplan. 

Hos Ikano Bank kan du søke om å refinansiere smålån og kreditter opptil 400 000 kroner, uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med pant i form av eiendeler eller eiendom.

 

Unngå unødvendige renter og gebyrer

Smålån og kreditter er blant de dyreste lånene på markedet og har normalt en effektiv rente på 20-30 prosent. 

I tillegg er det ikke sikkert at renten på lånet ditt lenger er i din favør. Renten på markedet varierer hele tiden og varierer fra bank til bank. Det betyr at det kan være mye på å spare ved å undersøke lånemarkedet og finne et refinansieringslån som gir deg lavere rente. 

For å sjekke hvor mye du kan spare ved å refinansiere smålån hos Ikano Bank, kan du bruke vår lånekalkulator. Den gir deg en grei oversikt over alle kostnader knyttet til lånet, slik at du enkelt kan sammenligne vårt lånetilbud med din nåværende gjeld. 

Vi i Ikano Bank har lang erfaring med å refinansiere smålån for våre kunder. Vi kan tilby gode lånevilkår og en nominell rente fra 7,9 til 15,9 prosent - omtrent halvparten av den gjennomsnittlige renten på smålån. Du kan lese mer om våre lånevilkår her

 

Få orden på privatøkonomien

Å refinansiere smålån og kreditter kan også være første skritt på veien mot en ryddig og oversiktlig økonomi. Særlig hvis du sitter flere dyre lån, kan du redusere lånesummen betraktelig ved å kutte ut unødvendige, doble renter og termingebyrer. 

Ikke bare reduserer du månedsbeløpet, du får også en oversiktlig nedbetalingsplan å forholde deg til. Det er lettere å betale ned på én faktura i måneden, enn å holde styr på flere utestående beløp hos ulike banker og finansinstitusjoner. Dersom du har mistet oversikten over gjelden, kan en refinansiering være løsningen for å få en ryddig økonomi. 

En lavere rente gir deg ikke bare et billigere lån totalt, det gir deg også muligheten til å betale ned lånet raskere. Ved å redusere månedsbeløpet har du mulighet til å betale ned mer i måneden, noe som legger til rette for at du kan bli gjeldsfri vesentlig raskere. Hvor motiverende er det ikke å se at gjelden blir stadig mindre?

 

Søk om refinansiering i dag

Har du behov for å refinansiere smålån og kreditter? Hos Ikano Bank kan du enkelt søke om refinansiering. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett og oppgi hvilken bank du har lån hos. Deretter ordner vi resten for deg. 

For å få innvilget lånet må du oppfylle følgende kriterier:

  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.

Alle søknader blir behandlet individuelt. Hvilken lånesum og rente du blir tilbudt avhenger av din personlige økonomi og sikkerhet. Les mer om våre vilkår her. Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Du kan også dokumentasjon per post hvis du har behov for det.


Trenger du hjelp til å refinansiere smålån? Vi i Ikano Bank hjelper deg gjerne. Ring oss på telefon +47 66 85 86 66, eller kontakt oss via vårt kontaktskjema

 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.