VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Beste refinansiering

Kjenner du at du ikke har helt kontroll eller oversikt over alle regningene som kommer hver måned? Har du kanskje tatt opp både kredittkort og smålån som nesten ”hoper seg opp” i postkassen? Har postkassen blitt et kjipt sted å stikke hodet ned i? 

Med et refinansieringslån i Ikano Bank vil du få muligheten til å få alt samlet på en faktura i tillegg til å kunne få en av markedets beste renter.  Hos oss har du muligheten til å låne opptil 400 000 kr med en rente fra 7,9%.

 

Hvorfor bør du vurdere refinansiering?

Å ha alt samlet under ett, kan gi en følelse av kontroll, og ikke minst kan det gi deg en mye bedre rente enn hva du hadde opprinnelig. Dette er fordi smålån og kredittkort har ofte høyere rente enn et høyere lån på sikt, og dette kan ha noe med at et lån er ment for å bruke lenger nedbetalingstid på, mens smålån og kredittkort er ment for kortsiktige lån. 

For mange kan privatøkonomien være et stort stressmoment, og alt av stress man kan eliminere på dette området av livet er positivt. Den viktigste fordelen med et refinansieringslån, bortsett fra lavere rente, er altså oversikten man får. Man kan lett miste kontrollen over mange små regninger, og det er ikke uvanlig at en blir glemt. 

Ved å søke om et refinansieringslån, vil det også bli lettere for deg å omprioritere dine månedlige utgifter, for så å se på om du kan lage en kortere nedbetalingsplan for å bli kvitt gjelden din raskere. Det kan være viktig å huske på at refinansiering kun erstatter gammel gjeld med ny gjeld, og at man skal behandle alle typer lån med respekt.

 

Hva betyr det å refinansiere?

Hos Ikano Bank kan vi tilby markedets beste refinansiering. Men et refinansieringslån er det samme som et forbrukslån, som er noe du får uten å måtte stille med det bankene vil kalle for sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å sette pant i bolig eller andre formuesgjenstander, noe som gjør det mer risikabelt for bankene å låne deg penger. Dermed blir renten høyere på et forbrukslån enn det den for eksempel er når du skal søke boliglån. På denne måten vil bankene kunne ta igjen for det tapte på forskudd hvis et lån blir tilbakebetalt for sent. Renten blir satt etter hvilken betalingsevne kunden har. Det vil si at man setter inntekt opp mot total gjeld, og eventuelle andre faktorer som kan ha noe å si for hvor betalingsdyktig kunden er. 

Smålån og kredittkort har også en høyere rente enn andre typer lån der en stiller med sikkerhet, men som oftest enda høyere enn ved et større forbrukslån. Derfor vil du få en lavere rente av å få samlet totalbeløpet i ett lån, avhengig av hvor mye gjeld du har tilsammen. Dette lånet vil da ha en høyere sum totalt, slik at bankene vil få mulighet til å stille med en lavere rente og avbetalingssum. Dermed vil du kunne spare mye penger på refinansiering.

 

Lurer du på om du kan søke om å refinansiere med Ikano Lånet?

Alle som oppfyller våre betingelser og vilkår vil få muligheten til å få et refinansieringslån hos oss. Blant disse må du ha fylt 25 år, du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger, og du må ha bodd i Norge i minst tre år.

Ønsker du å vite mer? Kontakt vår kundeservice for spørsmål og henvendelser, eller søk i dag for å få svar raskt
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.