VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiering av kredittkortgjeld

Med en refinansiering av kredittkortgjeld kan du redusere månedskostnadene på lånet og ta tilbake kontrollen over økonomien.

Kredittkort er kjent for sine høye rentekostnader. Dersom du ikke betaler tilbake gjelden med en gang, er det fort gjort å ende opp med et lån som er mye dyrere enn den opprinnelige lånesummen. Ikano Bank tilbyr refinansiering av kredittkortgjeld til en nominell rente fra 7,9 prosent.

Ved å refinansiere dyre kreditter og smålån hos oss kan du:
  • Redusere rentekostnadene.
  • Unngå høye etablerings- og termingebyrer.
  • Få en oversiktlig nedbetalingsplan.

 

Bli kvitt gjelden raskere

En refinansiering av kredittkortgjeld gir deg først og fremst et billigere lån. Det kommer godt med når du har mistet kontrollen over økonomien eller ønsker å bli kvitt gjelden raskere. Ved å søke om refinansiering av kredittkortgjeld hos Ikano Bank kan hjelpe deg med å kutte ut de dyre og unødvendige rentene og gebyrene. 

La oss se på et eksempel:

Du har i dag lån på tre kredittkort. På det ene har du 10 000 kroner i gjeld med en effektiv rente på 26 %. På det andre kortet har du et lån på 20 000 til en effektiv rente på 20 %. På det siste kortet har du et utestående beløp på 5 000 til en effektiv rente på 21 %. Renteutgiftene vil da se slik ut:

(10 000 x 0,26) / 12 = 217 kroner i måneden
(20 000 x 0,20) / 12 = 333 kroner i måneden
(5 000 x 0,21) / 12 = 88 kroner i måneden

Dette utgjør til sammen 638 kroner i måneden. Er du i tillegg kun i stand til å betale minstebeløpet (renteutgiftene) vil du sitte på en konstant gjeld og betale 7 656 kroner i renter hvert år - uten at du får betalt ned på lånet. I tillegg betaler du eventuelle termingebyrer på hvert enkelt kort hver måned. 

I en slik situasjon er det fort gjort å føle at renteutgiftene tar over økonomien. Da kan det være lurt å refinansiere kredittkort med et lån med lavere rente. Et godt sted å starte er å se på vår lånekalkulator. Den gir deg en enkel oversikt over utgifter knyttet til lånet, slik at du kan se hvor mye du faktisk kan spare hver måned på å refinansiere kredittkort som løper løpsk. 

 

Søk refinansiering enkelt på nett

Når du søker om refinansiering av kredittkortgjeld hos Ikano Bank, sender du bare inn ønsket lånesum på samme måte som ved forbrukslån. I tillegg registrerer du at lånet skal brukes på refinansiering og hvilken bank det eksisterende lånet står oss. Du kan søke om refinansiering her

For å søke om å refinansiere kredittkort hos oss, må du oppfylle følgende vilkår:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år
Alle søknader blir behandlet individuelt. Hvilken lånesum og rente du blir tilbudt avhenger av din personlige økonomi og sikkerhet. Les mer om våre vilkår her. Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Du kan også dokumentasjon per post hvis du har behov for det.

 

Hvem er Ikano Bank? 

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA. I dag er banken en del av Ikano Gruppen, som eies av familien Kamprad. Våre kunder er vanlige mennesker med vanlige behov. Derfor er vårt fokus å tilby enkle og attraktive finansielle løsninger til våre kunder, både i det private næringsliv og offentlig sektor. Våre banktjenester omfatter produkter som lån og kredittkort. 


Trenger du hjelp til refinansiering av kredittkortgjeld? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.