VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån til bedrift

Ikano Bank tilbyr finansielle løsninger til både bedrifter og privatpersoner. Vi kaller oss selv en folkebank, og vi er opptatt av å lytte til våre kunder. Videre kan du lese mer om hva slags bedriftsavtaler vi tilbyr, eller klikk her for å komme rett til bedriftssidene

Bedriftsavtaler

Ikano Bank tilbyr enkle finansielle løsninger til bedriftskunder i privat næringsliv og offentlig sektor. Vi tar din virksomhet og dine kunder på alvor, slik at du kan øke både omsetning og antall besøkende til din forretning. 

Vi kan tilby din bedrift:

Vi har lang erfaring innenfor en rekke ulike bransjer, og leverer finansieringsløsninger til flere store samarbeidspartnere. For å øke bedriftens lønnsomhet tilbyr vi lojalitetsprogram, kundekort og delbetalingsløsninger som er tilpasset din bedrift.
Ikano Bank tilbyr enkle finansielle løsninger til bedriftskunder i privat næringsliv og offentlig sektor.

Lån til bedrift

De fleste bedrifter vil komme til det punkt hvor finansiering vil være riktig for å sikre videre utvikling. Det kan hende bedriften må utvide, bytte kontorlokaler, øke driftsmidlene eller satse på nye områder. Oppstart av prosjektarbeid er et typisk tilfelle hvor bedrifter trenger økonomisk fleksibilitet. 

Dersom du skal starte en ny bedrift og trenger en god måte å håndtere økonomisk usikkerhet på, kan du vurdere et forbrukslån som den riktige løsningen for deg. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille pant i bedrift, eiendom eller annen formuesgjenstand. Fordelen med å ta opp et forbrukslån hos Ikano Bank er at søknadsprosessen er enkel, du får svar etter kort tid og du får penger på konto innen få dager. 

Med Ikano Lånet kan du låne fra 25 000 og inntil 400 000 kroner uten sikkerhet. Du trenger ikke å oppgi noen spesiell grunn til hvorfor du søker forbrukslån - hva pengene skal gå til er opp til deg. 

Her kan du lese mer om kredittavtalen med Ikano Bank.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.
Disse kriteriene må være oppfylt for at du skal kunne søke lån hos oss

Hvem kan søke lån hos oss?

Vi ønsker å tilby økonomisk fleksibilitet når du trenger det. Vi tilbyr lån og refinansiering med rettferdige vilkår tilpasset hver enkelt lånesøknad. Du kan søke lån hos oss hvis du oppfyller våre kriterier:

 • Du må ha fylt 25
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
 • Du har bodd i Norge i minimum tre år
Klikk her for å søke lån hos Ikano Bank.

Fleksibilitet og forutsigbarhet

Ikano Bank sikrer fleksibilitet og forutsigbarhet for din bedrift ved å tilby løsninger for bedriftskort, konto, faktura og innkjøpskort. Vår suksess avhenger av hvor dyktige vi er i samarbeidet med deg og din bedrift.

Vi ønsker å hjelpe deg med å nå målene du har satt for din bedrift ved å tilby skreddersydde avtaler.  Dersom du allerede har en bedriftsavtale hos oss eller ønsker å vite mer, vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss her.

Skap en forutsigbar, men fleksibel hverdag for din bedrift

En folkebank

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, som ble grunnlagt av Ingvar Kamprad i 1943. IKEA hadde følgende slagord: Inte för de rika, men för de kloka. Ikano Bank er bygget opp rundt de samme ideene. 

Våre verdier er:
 • Sunn fornuft og enkelhet
 • Våge å gå egne veier
 • Jobbe sammen
Hos Ikano Bank ønsker vi oss vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. Vi er opptatt av ærlige forhold med kundene våre, og vi ønsker å jobbe sammen for å finne løsninger. Enten du søker lån privat eller på vegne av en bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss

Les mer om våre verdier her

Spørsmål og svar om lån til bedrift

 • Hva er et bedriftslån?

  Et bedriftslån er et lån en bedrift kan ta opp ved behov for mer kapital. Ikano Bank tilbyr forbrukslån uten sikkerhet på opptil 400 000 kr. Bedrifter har ofte behov for kapital på flere millioner kroner, for eksempel ved investeringer i nytt utstyr eller nye maskiner. Da kan leasing være en god mulighet. 

 • Hvordan søker jeg bedriftslån?
 • Hvilke bedrifter bør vurdere forbrukslån?

  Et forbrukslån kan passe enkeltmannsforetak eller mindre bedrifter. Du trenger ikke å stille med sikkerhet i eiendom. Dette betyr at du kan bruke pengene på akkurat hva du vil – enten det er til å starte en ny bedrift eller gjøre en investering for bedriftens fremtid.

 • Hvilke bedrifter bør vurdere leasing?

  Leasing kan være et godt alternativ for bedrifter som ønsker å gjøre investeringer, men som ikke vil binde opp egenkapital. For de fleste bedrifter er det viktig med økonomisk fleksibilitet, og nettopp derfor er det mange som foretrekker leasing fremfor bedriftslån. 

 • Hvilke fordeler har leasing?

  Leasing av utstyr til arbeidsplassen gir bedrifter 100 % finansiering og frigjør driftskapital som kan brukes til å investere uten å påvirke bedriften negativt. Man kan som regel også utgiftsføre leasingbeløpet og trekke det fra i regnskapet. I tillegg får du tilgang til oppdatert teknologi og utstyr, som kan skiftes ut eller oppdateres ved behov.

 • Hva slags utstyr kan jeg lease?

  Hos oss kan du lease de fleste typer driftsutstyr, som for eksempel: 

  • Medisinsk- og dentalutstyr
  • Vask- og rengjøringsutstyr
  • Skogsmaskiner
  • Solcelleanlegg
  • Anleggsmaskiner
  • Ladestasjoner
  Det er også mulig å lease møbler og innredning.

 • Hvor mye koster leasing?

  Prisen på å lease utstyr fra Ikano Bank kommer an på hvilket utstyr du trenger og hvor lenge du trenger det. Se vår kalkulator for å få et anslag, men merk deg at nøyaktig beløp først blir klart etter vi har behandlet søknaden.

 • Hvorfor bør jeg lease skogsmaskiner gjennom Ikano?

  I Ikano Bank vet vi at skogsdrift krever svært kostbart utstyr, og skreddersyr leasingavtaler for både nytt og brukt utstyr. Når det kommer til skogsmaskiner tilbyr vi ekstra lange leasingavtaler med kontrakter på inntil 8 år, og i visse tilfeller enda lenger.