VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbrukslån med best rente

Et forbrukslån med lav rente gir deg økonomisk fleksibilitet og frihet. Hos Ikano Bank kan du låne opptil 400 000 kroner, uten sikkerhet.

Et forbrukslån med best rente på markedet kommer godt med når du skal dekke:

  • Uforutsette utgifter
  • Oppussing
  • Refinansiering av gjeld

Ikano Bank tilbyr lån med en nominell rente fra 7,9 %, basert på en individuell vurdering. Vi kan ikke love deg det billigste lånet på markedet, men hos hos blir alle tilbudt et forbrukslån med best rente i forhold til sin økonomiske situasjon.

 

Forbrukslån uten sikkerhet

Hos Ikano Bank kan du låne fra 50 000 til 400 000 kroner, uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med pant i form av eiendeler eller eiendom og kan bruke lånet på akkurat det du vil. 

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Betaler du ikke tilbake lånet har ikke banken verdier å hente pengene fra, derfor har lån uten sikkerhet høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. 

For å finne et forbrukslån med best rente bør du bruke en lånekalkulator. Ta gjerne en titt på lånekalkulatoren vår for å se hvor mye et lån hos oss vil koste. Her får du også oppgitt alle kostnader knyttet til lånet, slik at det blir enklere for deg og sammenligne tilbud eller planlegge økonomien. 

 

Hva bør du se etter i et forbrukslån?


De aller fleste som skal ta opp et lån ønsker å finne et forbrukslån med best rente på markedet. Når du skal finne det beste lånet for deg, bør du spørre deg selv følgende:

  • Er den effektive renten lav?
  • Har lånet gode vilkår?
  • Er nedbetalingstiden realistisk for meg?
  • Er dette en seriøs aktør?

Det er forståelig at man ønsker billigst mulig lån, men faktorer som nedbetalingstid og vilkår er også viktige å ta hensyn til når du skal velge långiver. Fremfor alt bør du være sikker på at det er en seriøs aktør. Les igjennom nøye gjennom vilkårene, slik at du ikke får noen ubehagelige overraskelser senere. 

Ikano Bank er en bank for vanlige mennesker med vanlige behov. For å sikre at du får et forbrukslån med best rente for din økonomiske situasjon, følger vi Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Disse retningslinjene stiller blant annet krav til din betjeningsevne, maksimal samlet gjeld og avdragsbetaling.

 

Hvor mye bør du låne?

For å finne et forbrukslån med best rente for din økonomiske situasjon, bør du vurdere behovet for lånet og hvor mye du trenger å låne. Skal du for eksempel erstatte en vaskemaskin eller bruke lånet til refinansiering sier summen stort sett seg selv. Det gjelder bare å finne ut hvilken vaskemaskin du skal kjøpe eller hvor stort gjeldsbeløpet er til sammen.Skal du bruke lånet på oppussing derimot, er det ikke sikkert at du har en konkret sum på prosjektet. Her kan det kanskje være lurt å beregne en ekstra buffer på toppen summen til uforutsette utgifter. 

Samtidig må den endelige lånesummen passe din økonomiske situasjon. Det nytter ikke å drømme seg bort i et oppussingsprosjekt hvis du rett og slett ikke er i stand til å betjene lånet en slik oppussing krever. Vær realistisk og sett opp et oversiktlig budsjett som tar høyde for utgifter som husleie, strøm, mat og fellesutgifter. Bruk en lånekalkulator til å finne et forbrukslån med best rente i forhold til din situasjon.

 

Send inn en uforpliktende søknad


Du kan enkelt søke forbrukslån gjennom vår lånesøknad online. Du fyller bare ut hvor mye du ønsker å låne samt ønsket nedbetalingstid. Når søknaden er mottatt hos oss, vil vi foreta en kredittsjekk av deg og endelig rente og lånebeløp blir avgjort basert på en individuell vurdering. 

Dersom du mottar et tilbud om lån må du signere søknaden med BankID og laste opp nødvendig dokumentasjon. Hvis alt er i orden vil du få pengene utbetalt i løpet av et par virkedager. Det er også fullt mulig å søke med en medsøker. Det vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet. 


Lurer du på hvordan du søker om forbrukslån med best rente? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema. 
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.