Billigste forbrukslån

Søk om Ikano Lånet

Ikano Bank kan gi deg lån når du trenger det. Vårt fokus ligger på kundens behov og hvordan vi kan oppfylle disse på en rettferdig og realistisk måte. 

Hva må du tenke på når du skal ta opp forbrukslån?

Når du har behov for ekstra finansiering, ligger fokuset som regel på å finne markedets billigste forbrukslån. Det kan være mye å spare på å finne et lånetilbud som gir deg lavest mulig rente, men det er også andre viktige faktorer som spiller inn. Å ta opp det første og billigste forbrukslånet er sjelden en god idé. 

Før du refinansierer et lån må du undersøke markedet. Hvilke renter er det realistisk at du kan få, basert din økonomi og tidligere betalingshistorikk? Det er den effektive renten som viser hvor mye lånet faktisk koster deg. Denne kan du finne ved å bruke en lånekalkulator. Velg også en seriøs aktør med rettferdige vilkår. Vilkårene er der ikke bare for å gagne banken, men bidrar også til å gi deg som kunde et lån du kan leve med. 

 

Billig forbrukslån når du trenger det

Ikano Bank ønsker å hjelpe våre kunder til å realisere sine drømmer etter beste evne. Derfor forsøker vi hele tiden å finne nye måter å drive virksomheten på, slik at vi kan tilby deg et billig forbrukslån med gode vilkår. Ikano bank er en aktør som tør å tenke annerledes for å gi våre kunder de beste langsiktige løsningene. 

Vi vet at uforutsette ting skjer og fra tid til annen har man behov for ekstra finansiering. Dersom viktige produkter i hjemmet plutselig går i stykker, en utfordring dukker opp eller et viktig behov oppstår, kan vi hjelpe deg med et lån. Vi kan ikke love at du får det billigste forbrukslånet hos oss, men vi kan gi deg det beste lånet ut i fra din økonomiske situasjon. 

Hos Ikano Bank kan du låne fra 50.000 til 400 000 kroner uten sikkerhet. Renten varierer fra 7,9% til 15,9% og denne baseres på din individuelle kredittvurdering. Har du spørsmål knyttet til våre lån? Les mer om våre lånevilkår her. 

Vilkår med merverdi

Når du skal velge lånesum og nedbetalingstid er det viktig å være realistisk. Kort nedbetalingstid gir billigste forbrukslån, men har du ikke mulighet til å betale månedsbeløpet som følger med løpetiden vil det uansett ikke være lønnsomt for deg. 

Vi i Ikano Bank er opptatt av langsiktige løsninger som gir kunden merverdi. Det skal være trygt å ta opp lån hos oss, derfor er tydelig kommunikasjon viktig. Vi følger deg tett under hele søknadsprosessen, du får beskjed når vi foretar kredittvurdering av deg og du kan når som helst kontakte oss dersom du har spørsmål eller trenger hjelp i forbindelse med ditt lån hos oss. 

Gi deg selv ekstra trygghet med Ikano Lånebeskyttelse

Ikano Lånebeskyttelse er en forsikring som gjør at du kan låne penger - uten å bekymre deg for ikke å kunne betale tilbake dersom du skulle bli syk eller arbeidsledig. Forsikringen trer i kraft etter 30 dager med 100% sykemelding, arbeidsledighet eller permittering. Vi hjelper deg da med å dekke rentene og avdragene på dine månedsbetalinger. Premien faktureres sammen med terminbeløpet.

Lånebeskyttelse kan tegnes av deg som:

  • har lån i Ikano Bank
  • er over 25 år og under 63 år
  • er i heltidsarbeid (mer enn 16 timer i uken) eller selvstendig næringsdrivende
  • er frisk og ikke kjent med eksisterende sykdom/skade
  • er fullt arbeidsufør
  • er ikke kjent med forestående sykehusinnleggelse, arbeidsledighet eller permittering

Forsikringen gir deg også en ekstra beskyttelse dersom det verst tenkelige skulle skje. Hvis du skulle falle fra eller få en kritisk sykdom kan forsikringen dekke ditt gjenværende lån. Du kan lese mer om Ikano Lånebeskyttelse og våre vilkår her.  

Har du spørsmål om billig forbrukslån eller trenger hjelp til lånesøknaden hjelper vi deg gjerne. Ring oss på telefon +47 66 85 66, eller kontakt oss via vårt kontaktskjema

 

 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.