VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Trenger du lån til traktor?

En traktor er et motorkjøretøy beregnet for å skyve, bære, trekke og drive arbeidsmaskiner, og den er mest brukt i jord- og skogbruk, men den kan også benyttes i industri og entreprenør- og anleggsvirksomhet. I Norge finnes det over 260 000 registrerte traktorer, noe som betyr at det finnes et stort behov for dette motoriserte kjøretøyet. Mens en traktor kan være billig i drift, kan den være noe dyrere å gå til anskaffelse av. Derfor kan det være smart å vite om hvilke finansieringstilbud det finnes. 

 

Forbrukslån 

Et forbrukslån er et lån der en ikke behøver å stille med sikkerhet, noe som betyr at du eller din bedrift ikke behøver å stille med noen form for kapital eller eiendom for å kunne få innvilget et slikt lån. For en oppstartsbedrift som kanskje ikke har så eiendom eller formuesgjenstander å stille med enda, kan dette være en smart løsning på finansiering. Dette forutsetter at budsjett og prioriteringer er på den rette siden, og at du vet at du eller din bedrift tåler de ekstra utgiftene et forbrukslån kan koste. 

Her kan vi anbefale Ikano Lånet, der en kan låne inntil 400 000 med en nominell rente som begynner på 7,9 %. 

Et forbrukslån er fleksibelt og enkelt, og med et annuitetslån, er det faste terminbeløp innenfor en avtalt nedbetalingsperiode. Fordelen her er at du sitter igjen med et produkt som du eier, og som du etterhvert kan selge om du skulle ha behov for det. 

 

Lease traktor

I motsetning til forbrukslån, er leasing en finansieringsform der du ikke vil sitte igjen med et produkt med mindre du velger å kjøpe det etter endt leasingavtale. Men det kan være nettopp dette som er fordelen med leasing. Dette er en populær finansieringsform som egner seg spesielt godt til maskiner og utstyr, slik som en traktor. Ved å lease vil du kunne utgiftsføre hele leiebeløpet slik at det kan trekkes fra i regnskapet, som betyr at du får skattefordeler. 

Ved å leie vil du også få tilgang til oppdatert teknologi, som vil si at etter endt avtale vil du også få muligheten til å bytte ut traktoren med en annen slik at du alltid vil ha det nyeste utstyret. 

Du kan lease ditt utstyr gjennom Ikano, og på denne måten kan vi gi deg muligheten til å få en totalløsning gjennom en leverandørpartner. Du vil få utstyr, tilleggstjenester, finansiering og forsikring på et sted. Dette er enkelt, effektivt og lønnsomt for din bedrift.

 

Hvem er Ikano?

Du bør inngå en samarbeidsavtale eller søke om et forbrukslån til din neste traktor gjennom oss fordi vi ikke er den typiske forretningsbanken, men heller ingen nybegynner. Vi har røtter i detaljhandelens der vi tidlig hadde fokus på små industrier og bedrifter, og vi kaller oss en folkebank. Vi ønsker å tilby enkle og attraktive finansielle løsninger til våre kunder og samarbeidspartnere, noe som gjør oss til en av de beste bankene i dag. 

Ønsker du å vite mer om oss og våre verdier kan du klikke her.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.