VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Søk om lån uten sikkerhet med lav rente

Noen ganger går ikke livet som planlagt, og man kan oppleve at lønningen ikke alltid holder ut måneden. Da kan det være godt å vite at hjelpen er nær når du trenger det mest, uten å kreve mye tilbake. Dette er fordelen ved et forbrukslån med lav rente, og du slipper å bekymre deg for at totalsummen av lånet ditt blir mye høyere enn det du forventet. 

 

Ikano Bank tilbyr forbrukslån med lav rente uten sikkerhet

Å låne uten sikkerhet betyr at du søker om et lån der banken ikke ber å få sette pant i bolig, hytte eller andre former for eiendom. Dette kan være positivt for den som ikke har noe å stille med. 

Ved å søke Ikano Lånet kan vi tilby en nominell rente mellom 7,9 % til 15,9 % basert på individuell kredittvurdering. 

Hos oss har du mulighet til å låne inntil 400 000.
Du kan sjekke ut vår lånekalkulator for andre priseksempler.

 

Hvordan får man lån uten sikkerhet?

For å få innvilget lån, ser vi på samlet gjeld pluss inntekt, vi vurderer din evne til å betjene lånet ut i fra den informasjonen vi trenger, og vi ser på din kredittverdighet. Dette betyr at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger. Noen ganger ber vi deg om å sende inn ekstra dokumenter for å bevise dette. I noen tilfeller kan det lønne seg å være to om lånet, men det er absolutt ikke noe behov. 
Noen av vilkårene for å få innvilget vårt forbrukslån med lav rente er:
  • Du må ha fylt 25
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i min 3 år

Du kan lese mer om våre betingelser her.
Når du har fått innvilget lån, vil det ta opp til to virkedager før pengene står på din konto.

I tillegg til dette, kan vi tilby oss med å være til hjelp der du har litt trangere økonomiske tider. Blir det vanskelig å betale fakturaen innen forfallsdato kan du kontakte vår kundeservice, sånn at vi sammen kan finne en løsning. 


Lurer du på noe annet i forbindelse med vårt forbrukslån og lav rente, kan du klikke deg inn på vår ”Spørsmål og Svar” side.

 

Hvorfor velge forbrukslån?

Forbrukslån er mye omtalt i media, og mange forbrukere har utviklet en sunn skepsis. Det er likevel slik at livet er uforutsigbart, og i visse tilfeller kan det faktisk være god løsning på en krevende situasjon. Dette forutsetter en realistisk og gjennomtenkt nedbetalingsplan, samt at man gjør en grundig vurdering behov og lånebeløp.

I tilfeller som disse kan et kortsiktig lån være en god løsning:

  • Refinansiering
  • Familiens velferd
  • Bryllup
  • Innkjøp som vil gi økt livskvalitet

Husk på at et forbrukslån bør være en kortsiktig løsning på en økonomisk utfordring. Du er selv ansvarlig for å betale tilbake lånet, og at selv med en lav rente, vil et ubetalt lån øke.

Lurer du på om du burde låne? Ta en titt på våre tips til deg som vurderer å ta opp et forbrukslån. 

 

Søk i dag

Har du bestemt deg for at vårt forbrukslån uten sikkerhet og med en lav og fornuftig rente er noe for deg? Da kan du søke her. Du vil raskt få svar, og søknadsprosessen er trygg og enkel.

Du trenger kun å signere lånet med din Bank ID fra din bank før vi overfører pengene. Du kan også signere avtalen fra alle enheter, inkludert nettbrett og mobil. 

Er du fremdeles i tvil og har ikke funnet svar på alle spørsmålene dine? Da kan du kontakte vår kundeservice direkte eller gjennom vårt kontaktskjema
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.