VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Søk om et av markedets beste forbrukslån uten sikkerhet

Det finnes mange grunner til at et forbrukslån kan være en god løsning. Et forbrukslån kan hjelpe deg ut av en økonomisk vanskelig tid og bidra til å gi deg den økonomiske fleksibiliteten som hverdagen i blant krever.
Vanlige grunner til å ta opp forbrukslån er:
 • Uforutsette hendelser
 • Oppussing
 • Refinansiering

Selv om mange kanskje forbinder forbrukslån med høye renter, og i verste fall gjeldskrise, trenger det ikke være tilfelle. Bruker du litt tid på å finne et lån med gode vilkår og lav rente kan et forbrukslån faktisk være en god måte å skaffe den finansieringen du trenger på. Forutsetningen er at du ikke låner over evne og bruker lånet som en midlertidi løsning. Det kan også være lurt å sammenligne lånetilbudene, slik at du finner frem til et av markedets beste forbrukslån uten sikkerhet. 

Hos Ikano Bank kan du låne opptil 400 000 uten sikkerhet. Renten vi tilbyr varierer fra 7,9 til 15,9 prosent og baseres på en individuell kredittvurdering.

 

Slik finner du markedets beste forbrukslån uten sikkerhet


Det aller første du bør gjøre når du skal søke om et forbrukslån, er å vurdere egen økonomi og låneevne. Uansett hvilket behov du har for lån, bør aldri lånet overskride det du faktisk er i stand til å nedbetale per måned. Her kan det være lurt å sette opp et budsjett over egne inntekter og utgifter.

Når du har funnet ut hva du kan låne, kan du starte jakten på et av markedets beste forbrukslån uten sikkerhet. Selv om mange går utelukkende etter en lav rente, er det ikke sikkert lånet med den laveste renten faktisk gir deg det beste lånet.

Er du på jakt etter et av markedets beste forbrukslån uten sikkerhet? Da bør du se på disse faktorene:
 • Rente
 • Vilkår
 • Betingelser
 • Nedbetalingsplan
 • Seriøs aktør

Renten vil helt klart spille inn på lånets totale kostnad, men også nedbetalingstid har mye å si for hva lånet til slutt ender opp med å koste deg. Jo lengre et lån står, desto høyere blir også lånet totalt. Det vil derfor alltid lønne seg å finne et lån med en nedbetalingsplan som passer økonomien. 

Gebyrer vil også være med på å dra lånesummen opp eller ned. For å få en god oversikt over alle kostnader knyttet til lånet, og hva lånet faktisk ender opp med å koste deg totalt, bør du bruke en lånekalkulator. Du finner vår lånekalkulator her.

 

Hvem kan søke om lån hos Ikano bank?


Det at banken stiller krav til deg er ikke nødvendigvis negativt. Minstekrav til inntekt, alder og gjeld sier faktisk noe om hvor seriøs en aktør er. 

For å søke om forbrukslån hos Ikano Bank må du oppfylle disse minstekravene:
 • Du må ha fylt 25.
 • Du har ingen betalingsanmerkninger.
 • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
 • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.

For å sikre at du får et lån under trygge rammer, jobber Ikano Bank ut i fra Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlige forbrukslån. Disse inkluderer blant annet at du som lånetaker ikke skal låne mer enn fem ganger brutto inntekt og stiller også krav til gjeldsgraden din.

 

Hvem er Ikano Bank?


Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, men er i dag en del av det uavhengige selskapet Ikano-gruppen. IKEAs opprinnelige slagord, Inte för de rika, men för de kloka, stemmer på mange måter for vår virksomhet også. Våre kunder er nettopp det -  vanlige mennesker med vanlige behov. 

Med det i bakhodet er vi opptatt av å tilby løsninger basert på sunn fornuft. Våre produkter og tjenester skal være lønnsomme, både for privatpersoner og bedrift. Derfor forsøker vi hele tiden å finne nye løsninger som bidrar til merverdi for våre kunder. I tillegg til et av markedets beste forbrukslån uten sikkerhet, tilbyr vi også produkter som leasing, kredittkort og ulike fordelsprogrammer. 

Ser du etter markedets beste forbrukslån uten sikkerhet? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 % , basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000.

Priseksempel: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.