VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån penger i forbindelse med kjøp av bedrift

Ikano Bank tilbyr finansielle løsninger til både bedrifter og privatpersoner. Våre banktjenester omfatter produkter som lån og kredittkort, og det er enkelt og gratis å søke. For bedrifter tilbyr vi skreddersydde finansielle løsninger, utviklet for at du skal øke omsetningen din. 

 

Vi har erfaringen du trenger

Hos Ikano Bank har vi lang erfaring innenfor en rekke ulike bransjer, og leverer finansieringsløsninger til flere store samarbeidspartnere. Dersom du er nysgjerrig på hvem vi samarbeider med, kan du laste ned vårt agentregister. Vi tar din virksomhet og dine kunder på alvor, slik at du kan øke både omsetning og besøkende til din forretning. Dette gjør vi ved å tilby blant annet lojalitetsprogram, kundekort og delbetalingsløsninger som er tilpasset din bedrift. 

For bedrifter har vi spesialisert oss på:
  • Bedriftskort
  • Leasing
Er du allerede bedriftskunde hos oss? Klikk her for å komme rett til bedriftssidene

 

Lån til kjøp av bedrift

Trenger du lån til utgifter i forbindelse med kjøp av bedrift, kan du søke om det hos oss. Vi tilbyr forbrukslån fra 25 000 og opptil 400 000 kroner med nominell rente fra 7,9%. Dette kan være en god løsning dersom du trenger en måte å håndtere økonomisk usikkerhet på, ved kjøp av bedrift. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med pant i bedriften, boligen eller annen formuesgjenstand. For oss som bank innebærer dette at vi tar på oss en høyere risiko ved å låne penger til deg, noe som blir gjort opp for i form av økt risikopremie. Derfor er et forbrukslån dyrere enn mer tradisjonelle lån som boliglån. Til gjengjeld er et forbrukslån billigere enn å ta opp smålån og dyre kreditter. 

Prosessen med oppstart eller kjøp av bedrift, kan være mer omfattende enn man hadde sett for seg på forhånd. Prosessen kan ta lengre tid enn planlagt, og utgiftene kan bli høyere. Da kan det være godt å ha økonomisk fleksibilitet. Når du søker om lån hos oss trenger du ikke å oppgi noen grunn til hvorfor du trenger penger. Kanskje du skal betale regninger, pusse opp lokalene eller gå til innkjøp av maskiner. Hva pengene skal gå til er opp til deg. For å få innvilget lån hos oss, må du oppfylle våre vilkår:

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum tre år
Klikk her for å søke lån til kjøp av bedrift hos Ikano BankIkano Bank betyr fleksibilitet og forutsigbarhet

Vi kan sikre fleksibilitet og forutsigbarhet for din bedrift, ved å tilby skreddersydde løsninger for bedriftskort, faktura, konto og innkjøpskort. Vår suksess avhenger av om din bedrift lykkes, og vi ønsker derfor å hjelpe deg med å nå dine mål. 

Ikano Gruppen er et selskap med forretningsområder innen finans, forsikring, eiendom og varehandel. Vi har hovedkontor i Luxembourg, og rundt 4500 ansatte totalt. Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, som ble stiftet av Ingvar Kamprad i 1943. I 1991 ble Ikano Bank etablert i Norge, under navnet Ikano Finans. 

Akkurat som IKEA ønsker vi oss vanlige folk med vanlige behov som våre kunder. Derfor kaller vi oss selv en folkebank. Vi er opptatt av ærlige forhold med kundene våre, og vi ønsker å jobbe sammen for å finne løsninger. Enten du søker lån privat eller på vegne av en bedrift, er du velkommen til å ta kontakt med oss

Våre verdier er:
  • Sunn fornuft og enkelhet
  • Våge å gå egne veier
  • Jobbe sammen
Her kan du lese mer om våre verdier

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.