VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Hvilken bank har lavest rente på forbrukslån?

Har du planer om å søke om et forbrukslån, men er på jakt etter et med laveste rente? 
Et forbrukslån kan åpne opp for mange nye muligheter og gi liv til det som en gang bare var drømmer. Med et lån kan du for eksempel pusse opp boligen, ta med deg familien på drømmereisen, eller realisere bryllupet dere har snakket om i så mange år. Et forbrukslån gir også den som ikke kan stille med sikkerhet i eiendom mulighet til å søke om lån. 

Ser du etter et forbrukslån med en lav rente, kan vi anbefale Ikano Lånet. Vi tilbyr lån fra 25 000 til 400 000 med en nominell rente som begynner på 7,9 %. I tillegg kan vi tilby en fordelsportal som gir deg rabatter innenfor en rekke kategorier som spisesteder, ferie, bredbånd, leiebil og mye mer. 


Hva betyr det at et forbrukslån har lav rente?

For å forstå hvordan et forbrukslån kan ha en lav rente, må en forstå hva et forbrukslån faktisk er. Dette er et lån uten sikkerhet, noe som vil si at banken ikke har mulighet til å ta pant i dine eiendeler eller eiendom. Det betyr at kunder som ikke kan stille med dette også får muligheten til å søke om lån. For banken derimot betyr slike lån risiko. Det vil si at de ikke har noen annen form for sikkerhet enn kundens betalingsevne. For å sikre eventuelle tap, er derfor den nominelle renten noe høyere på slike lån. Men den skal ikke være skyhøy. Er den det, burde en styre unna. 

I tillegg burde en se etter den effektive renten. Denne renten inneholder den nominelle renten i tillegg til gebyrer. Dette er den faktiske kostnaden av lånet. Mange banker tilbyr ofte en veldig lav nominell rente, men mange gebyrer. Her er det derfor lurt å sjekke prislisten, slik at du får med deg alle kostnader. 

Det at et forbrukslån har lav rente betyr at minsterenten banken kan tilby er lav, men den renten kunden faktisk får er basert på en kredittvurdering som blir foretatt av kunden. Her peker vi tilbake til det vi startet dette avsnittet med, at banken ønsker å sikre eventuelle tap. Dersom kunden viser til en perfekt betalingshistorikk i tillegg til å ha god inntekt i forhold til gjeld, er sannsynligheten stor for at kunden får den laveste renten. På Finansportalen kan du sammenligne bankenes renter. 

 

Hvorfor velge Ikano Lånet?

Vi er en seriøs bank som ønsker seriøse kunder. Vi er en bank for folket, og vi ønsker å være noen som forstår dine behov og som er der som en økonomisk støtte når ”Life happens”. 

Med dette kan vi også tilby en forsikring vi kaller for Lånebeskyttelse. Dette er en forsikring som som gir en økonomisk trygghet i de tilfellene det blir umulig å prioritere lånet. Den dekker deg ved sykdom, arbeidsledighet, og permittering. 

Vi tilbyr en lav rente basert på din kredittvurdering, og etter innsendt søknad vil du få raskt svar. Etter lånet har blitt innvilget, vil du ha lånet på din konto innen to virkedager. Med andre ord vil du raskt få hjelp dersom det haster.

Ønsker du å vite mer om lånet vårt kan du lese mer her.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.