VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Søke forbrukslån

Har du behov for penger nå fordi lønnen ikke strekker til, kan det være greit å søke om et forbrukslån. Noen ganger kommer uforutsette utgifter som lyn fra klar himmel, og når lommeboken har sagt stopp for denne måneden, kan det være greit å vite at hjelpen er rett rundt hjørnet.

Forbrukslån er ikke nødvendigvis dyrt. Så lenge man har en betalingsplan som funker og et budsjett som tillater en å ha de ekstra utgiftene et forbrukslån koster i en viss periode, vil det for de aller fleste være tilbakebetalt raskt, avhengig av hvor mye en velger å låne i tillegg til hvor mye en ønsker å betale i måneden.  

Uansett hva du må låne til, trenger ikke vi å vite grunnen. Hos Ikano kan du låne inntil 400 000 kroner til en nominell rente fra 7,90%.

 

Hva er forbrukslån?

Forbrukslån er et lån du får uten å måtte stille med det bankene vil kalle for sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å sette pant i bolig eller andre formuesgjenstander, noe som gjør det mer risikabelt for bankene å låne deg penger. Så dermed blir renten høyere på et forbrukslån enn det den for eksempel er når du skal søke boliglån. På denne måten vil bankene kunne ta igjen for det ”tapte”. Renten blir satt etter hvilken betalingsevne kunden har. Det vil si at man setter inntekt opp mot total gjeld, og eventuelle andre faktorer som kan ha noe å si for hvor betalingsdyktig kunden er.

 

Hvorfor har noen behov for å søke om et forbrukslån?

Har for eksempel vaskemaskinen gått i stykker og dere er en familie på fire som alle har en opphopet skittentøyskurv? Eller trenger badet en oppussing fordi det har blitt et helsefarlig sted på grunn av mugg? Hva med bilen? Har den stoppet uten grunn? Alle disse nevnte scenarioene koster ofte mer enn hva en har råd til i løpet av en måned, og med et forbrukslån kan du få dekket disse kostnadene og betale senere eller i ditt eget tempo.

Men det er ikke kun uforutsette utgifter en trenger å låne til.  Noen kan ha behov for litt ekstra økonomisk hjelp for å realisere drømmer som for eksempel en ferie, et bryllup eller til å pusse opp kjøkkenet.

Og noen kan ha behov for refinansiering. Har du mange dyre smålån, som alle dumper ned i postkassen din på forskjellige tidspunkt, kan dette være både stressende, krevende og ikke minst økonomisk belastende. Det kan lønne seg å søke om et refinansieringslån for å få alt samlet på en faktura til en lavere rente. Her gjelder det å finne frem kalkulatoren, penn og papir, samt søke råd hos en kunderådgiver

Hvorfor bør jeg velge Ikano Bank hvis jeg skal søke forbrukslån?
Vi kan tilby en nominell rente på 7,90% – 15,9%, avhengig av din kredittvurdering. Med det tør vi å påstå at vi kan tilby et av de rimeligste forbrukslånene ute på markedet. 

I tillegg kan vi tilby deg råd og hjelp ved refinansiering, samt komme med et lånetilbud. 

Vi kan også tilby lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg trygghet i tilfelle du blir syk eller arbeidsledig. 

Og tilslutt kan vi tilby en fordelsportal, som vil si at vi har en rekke ulike steder du vil få rabatt og fordeler av å være kunde i Ikano Bank. 

Søk om forbrukslån i dag

Er du fremdeles i tvil om du bør søke om forbrukslån? Det behøver ikke være så dyrt, så lenge du planlegger riktig. Tenk for eksempel på hvor mye du virkelig trenger. Hvor mye har du fra før, og hvor mye har du behov for å låne? Og er du kanskje i tvil om du har råd til det? Da kan du kan enkelt sjekke hva lånet vil koste deg i måneden og totalt med vår lånekalkulator

Når du har bestemt deg, kan du sende en søknad her ! Du vil få raskt svar. Når din søknad blir innvilget, vil pengene stå på konto i løpet av to virkedager. 
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 10,8 % – 15,9 % , basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000.

Priseksempel: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.