Forbrukslån med lav rente

Søk om Ikano Lånet

Noen ganger går ikke livet som planlagt, og man kan oppleve at lønningsposen ikke alltid strekker til. Da kan det være godt å vite at noen er der for deg når du trenger det mest. Trenger du finansiering kan løsningen være et forbrukslån med lav rente, hvor du slipper å bekymre deg for at totalsummen av lånet ditt blir mye høyere enn det du forventet. 

Forbrukslån med lav rente

Forbrukslån er for mange et skummelt ord; et territorium de aldri skal begi seg ut på. Men livet er uforutsigbart, og i visse tilfeller kan det faktisk være smart å ty til denne løsningen. Dette forutsetter selvfølgelig en grundig vurdering av behovet og en realistisk nedbetalingsplan, som man er nøye med å følge. 

Forbrukslån med lav rente kan være fornuftig når det gjelder:

  • Behov for refinansiering
  • Familiens velferd
  • Bryllup eller andre store og viktige begivenheter
  • Investering i økt livskvalitet
  • Andre tilfeller der det haster med finansiering

Husk at et forbrukslån bør være en kortsiktig løsning på en økonomisk utfordring. Du er selv ansvarlig for å betale lånet tilbake i tråd med nedbetalingsplanen. Selv med en lav rente vil det bli en dyr affære dersom månedlige innbetalinger på forbrukslånet uteblir.

 

Ikano Bank tilbyr forbrukslån med lav rente

Vi kan tilby forbrukslån til en nominell rente mellom 7,9% og 15,9% basert på en individuell kredittvurdering. Hos oss har du mulighet til å låne fra 50 000 til 400 000 kroner.

Et priseksempel kan se slik ut:
180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr. . Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år. Om lånet skal brukes til å refinansiere annen, dyrere gjeld kan inntil 15 års nedbetalingstid innvilges.

Du kan sjekke ut vår lånekalkulator for flere priseksempler.

Når vi vurderer om en søknad om lån kan innvilges ser vi på samlet gjeld og inntekt. Vi vurderer din evne til å betjene lånet ut fra den informasjonen du oppgir, og vi ser på din kredittverdighet. Dette betyr at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger. Noen ganger ber vi deg om å sende inn ekstra dokumenter for å bevise dette. I noen tilfeller kan det være en fordel å ha en medsøker når du søker om lån.

Noen av vilkårene for å få innvilget vårt forbrukslån med lav rente er:

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år

Opplever du som lånetaker vanskelige perioder ønsker vi å prøve å være behjelpelig. Har du for eksempel ikke mulighet til å betale fakturaen innen forfallsdato er det viktig at du kontakter oss, sånn at vi sammen kan finne frem til en løsning. 

Når du har fått innvilget lån, vil det ta opp til to virkedager før pengene står på din konto.

Lurer du på noe annet i forbindelse med vårt forbrukslån og lav rente? Finn svar blant våre ofte stilte spørsmål.

 

Slik søker du

 
Har du bestemt deg for at vårt forbrukslån med en lav og fornuftig rente er noe for deg? Da kan du søke her og få svar på skjermen. Du signerer lånet med din Bank ID eller BankID på mobil før vi overfører pengene. Du kan også signere avtalen fra alle enheter, inkludert nettbrett og mobil. 
 

Har du spørsmål om forbrukslån med lav rente eller trenger hjelp til lånesøknaden? Vi hjelper deg! Ring oss på telefon 66 85 86 66, eller kontakt oss via vårt kontaktskjema

 Husk å sjekke ut vår Facebook-side!

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.