VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Forbrukslån for å betale gjeld

Mange nordmenn sitter på kredittkortgjeld og annen dyr forbruksgjeld. Har du tatt opp flere lån, er sjansen også stor for at du har ulike rentesatser på de ulike lånene. I tillegg betaler du gjerne termingebyrer på hvert enkelt lån, noe som resulterer i mange doble og unødvendige utgifter hver måned. 

Er du en av dem som sitter på kreditter og smålån? Da bør du vurdere å ta opp et nytt forbrukslån for å betale ned gjelden. Hos Ikano Bank kan du søke om refinansieringslån opptil 400 000, til en nominell rente fra 7,9 prosent. 

 

Med refinansiering kan du spare flere tusen i året

En refinansiering innebærer å ta opp et nytt lån for å innfri gammel gjeld. Siden renten på lån varierer, fra dag til dag og fra bank til bank, er sannsynligheten stor for at du kanskje ikke sitter på den beste renten tilgjengelig.
Et nytt forbrukslån for å betale gammel gjeld gir flere fordeler:
 • Lavere rente
 • Bedre vilkår og betingelser
 • Nedbetalingsplan (noe kreditter ikke har)
 • Muligheten til å bli gjeldsfri raskere

For å sikre at du har den beste renten i forhold til egen økonomi og betalingsevne, bør du undersøke markedet og hvilken rente du faktisk har mulighet til å få. Har du i tillegg flere dyre kreditter og smålån, er en refinansiering ekstra gunstig da du kan kutte ut alle doble termingebyrer. Bare her kan du spare flere hundrelapper i måneden. 

 

Slik finner du et nytt forbrukslån for å betale gjeld

Dersom du har bestemt deg for å søke om et forbrukslån for å betale gjeld, er neste skritt å finne et gunstig lån. Det kan derfor være lurt å skaffe en totaloversikt over gjelden du sitter på, slik at du vet hvor mye du skal søke lån om og hvilken rente du har per i dag. Deretter bør du finne en rente som er bedre enn dette.

 • Sett opp en oversikt over all gjeld (renter, avdrag, gebyrer)
 • Undersøk hvilke lånetilbud som finnes
 • Bruk en lånekalkulator til å se hvor mye du kan spare
 • Finn ut hvor mye du kan betale hver måned
 • Samle gjelden i et nytt felles lån
Et nyttig verktøy i jakten på et gunstig forbrukslån for å betale gjeld er en lånekalkulator. Denne gir deg en enkel oversikt over alle utgifter knyttet til lånet - dermed kan du enkelt regne ut hvor mye du faktisk kan spare på å samle gjelden. 

 

 

Søk om nytt forbrukslån for å betale gjeld i dag


Hos Ikano Bank kan du låne opptil 400 000, til en nominell rente fra 7,9 prosent. Endelig rente bestemmes av en individuell kredittvurdering. Du kan når som helst sende inn en uforpliktende søknad gjennom vårt søknadsskjema på nett. Dersom du ønsker å benytte deg av lånetilbudet, godkjenner du bare tilbudet med BankID og laster opp nødvendig dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. 

Normalt vil pengene være inne på konto innen et par virkedager. Med et forbrukslån til oppussing hos Ikano Bank får du også tilgang til en rekke unike fordeler, som en egen fordelsportal. Du kan lese mer om våre vilkår her. 

For å søke lån gjennom Ikano Bank må du imidlertid oppfylle visse kriterier. Våre minstekrav er:
 • Du må ha fylt 25.
 • Du har ingen betalingsanmerkninger.
 • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt.
 • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
Før vi kan gi deg et lånetilbud, gjør vi en kredittsjekk av deg. Denne er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån uten sikkerhet, og sikrer at du faktisk har mulighet til å betjene lånet. Du kan lese mer om disse retningslinjene her


Er du på jakt etter et forbrukslån for å betale gjeld? Du kan når som helst kontakte vår behjelpelige kundeservice dersom du har spørsmål knyttet til våre lån.  

 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.