VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lånekalkulator forbrukslån

En lånekalkulator for forbrukslån er et nyttig verktøy når du skal sjekke hvor mye et lån vil koste deg i måneden. 

Når du skal ta opp et lån er det alltid lurt å få en god oversikt over økonomien først. Det å sammenligne alle lånetilbud kan være en tidkrevende oppgave, heldigvis finnes det nyttige verktøy du kan bruke. 

Ikano Bank tilbyr lån med en nominell rente fra 7,9 til 15,9 %, basert på en individuell kredittvurdering. Ved å bruke vår lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt sjekke alle utgifter knyttet til lånet. 

 

Når skal jeg bruke en lånekalkulator for forbrukslån?


Det er mange grunner til at man ønsker å ta opp et lån. Uforutsette utgifter vil alltid dukke opp før eller siden og ofte dukker de også opp på verst tenkelige tidspunkt. I slike tilfeller kan løsningen være å ta opp et lån.

En lånekalkulator for forbrukslån er et nyttig verktøy når:
  • Det dukker opp en uforutsett utgift
  • Du ønsker å refinansiere gammel gjeld
  • Du trenger finansiering til oppussing

Uansett hvilket behov du har, vil det alltid lønne seg å starte med å få en god oversikt over økonomien. Hvor mye du kan og bør låne avhenger av din private økonomi og sikkerhet. Ved å bruke vår lånekalkulator for forbrukslån får du oppgitt alle kostnader fordelt på renter, avdrag, gebyrer samt samlede lånekostnader. Det gjør det lettere for deg å finne ditt ideelle lån og ikke minst planlegge økonomien fremover. 

 

Hvor mye kan jeg låne?

Når du har funnet ditt ideelle lån med vår lånekalkulator for forbrukslån, kan du sende inn en lånesøknad. Hos Ikano bank kan du låne fra 25.000 til 400 000 kroner uten sikkerhet. 

For å søke lån hos oss må du imidlertid oppfylle visse kriterier:
  • Du må ha fylt 25 år.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
Ikano Bank er først og fremst en bank for vanlige mennesker med vanlige behov. Derfor er vi opptatt av at våre lån skal være lønnsomme for deg som kunde. Vi forholder oss til retningslinjene fra Finanstilsynet, slik at du skal få et lån du kan leve med. En kredittvurdering avgjør den endelige lånesummen og lånerenten. Du kan lese mer om Ikano lånet på vår Spørsmål og svar-side

Lurer på du hvordan et lån fra Ikano Bank kan se ut? Her er et priseksempel:

Et lån på 115 000 over 7 år: Effektiv rente 14,88 %. Kostnad 65 781 kroner. Totalt: 180 781 kroner

 

Hvordan søker jeg?

Fra vår lånekalkulator for forbrukslån kan du enkelt gå videre til søknadssiden. Her fyller du inn ønsket lånesum og nedbetalingstid. Så snart vi har mottatt lånesøknaden, vil vi foreta en kredittsjekk av deg. Denne fungerer som en ekstra forsikring både for banken og deg. Ingen tjener på at du låner over evne. 

Dersom du får innvilget lånesøknaden vil du få et uforpliktende lånetilbud av oss. For å godta tilbudet signerer du med BankID og sender inn nødvendig dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. 

 

Hvem er Ikano Bank?


Ikano Bank ble opprinnelig eid av IKEA. I dag er Ikano Bank en del av Ikano Gruppen og eies av familien Kamprad. Vi er opptatt av å tilby enkle løsninger, både i det private næringsliv og offentlig sektor, og våre banktjenester inkluderer produkter som lån og kredittkort.

Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 som Ikano Finans. Januar 2009 ble alle nordiske enheter slått sammen til et felles selskap med felles identitet og vi endret navnet til Ikano Bank. Ikano Bank har sitt hovedkontor i Malmø, Sverige. 


Har du spørsmål til vår lånekalkulator for forbrukslån? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 12,8 %, effektiv rente 14,44 %, kostnad 68 857 kr, totalt 248 857 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.