VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Beste forbrukslån

Med et forbrukslån kan du få økonomisk fleksibilitet når behov oppstår.

Forbrukslån med lav rente

Når man har behov for å ta opp et lån, ønsker man som regel å finne markedets beste forbrukslån. Lavest mulig rente vil helt klart gi deg et billigere lån, men det er også andre viktige faktorer å ta hensyn til: 
  • Lav effektiv rente
  • Gode vilkår
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Seriøs aktør
Ikano Bank er en bank som forstår at behov oppstår underveis. Vi tilbyr forbrukslån uten sikkerhet med en nominell rente fra 7,9 %. Vi kan ikke love deg at du får markedets billigste lån, men vi kan gi deg det beste forbrukslånet ut i fra din personlige økonomi og sikkerhet. Les mer om våre lånevilkår her

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hva er fordelen med et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til pant og du slipper derfor å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed står du fritt til å bestemme hva pengene skal brukes til, enten det er reparasjon av bil, oppussing av bad eller en etterlengtet ferietur.  Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med en risiko for banken, da de ikke har verdier å ta av dersom du ikke betaler. Derfor er det som regel høyere rente på et forbrukslån enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån. 
Hos Ikano Bank kan du låne opptil 400 000 kroner, til en nominell rente fra 7,9 prosent. Endelig rente bestemmes ut i fra en individuell kredittvurdering. 

Laptop med Ikano kaffekopp

Slik finner du markedets beste forbrukslån

Beregne annuitetslån
Før du begynner å lete etter markedets beste forbrukslån, er det lurt å få oversikt over egen økonomi og lånekostnader. I vår lånekalkulator kan du enkelt se hva et lån vil koste deg i måneden. Dette er til god hjelp når du skal planlegge økonomien fremover. 
Fyll inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så vil lånekalkulatoren gi deg et estimat på kostnadene. Endelig rente blir satt når du sender inn en lånesøknad og vi har gjort en kredittsjekk av deg som kunde. 

Et priseksempel kan se slik ut: 
115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimal nedbetalingstid 15 år.

En bank med sunn fornuft

Ikano Bank ønsker å hjelpe våre kunder til å realisere sine drømmer. Derfor forsøker vi hele tiden å finne nye måter å drive virksomheten på, slik at vi kan tilby deg vårt beste forbrukslån med gode vilkår. 

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, men er i dag en del av det uavhengige selskapet Ikano-gruppen. Møbelforetakets opprinnelige slagord Inte för de rika, men för de kloka, stemmer på mange måter for vår virksomhet også. Våre kunder er nemlig vanlige mennesker, med vanlige behov. Med det i bakhodet er vi opptatt av å tilby løsninger basert på sunn fornuft. 

Våre produkter og tjenester skal være lønnsomme, både for privatpersoner og bedrift. Når du søker om lån hos oss, kan du derfor være sikker på at du får det beste forbrukslånet tilpasset din livssituasjon.
Par i sofa

Søk om forbrukslån i dag

Det beste med et forbrukslån er at det kan brukes til akkurat det du har behov for. For å søke lån gjennom Ikano Bank må du imidlertid oppfylle visse kriterier. Disse er til beskyttelse for både banken og deg som lånetaker. 

Våre minstekrav er:

Du må ha fylt 25 år
Du har ingen betalingsanmerkninger
Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
Du har bodd i Norge i minimum 3 år
Før vi kan gi deg et lånetilbud, gjør vi en kredittsjekk av deg. Denne er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forbrukslån uten sikkerhet, og sikrer at du faktisk har mulighet til å betjene lånet. Du kan lese mer om disse retningslinjene her.  Er du på jakt etter markedets beste forbrukslån? Du kan når som helst kontakte vår behjelpelige kundeservice dersom du har spørsmål knyttet til våre lån.