VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Skal du søke om MasterCard

Er du usikker på om du bør søke om et MasterCard? Da kan vi i Ikano hjelpe deg litt på vei. Vi kan anbefale vårt Shell MasterCard. Dette er et kort som er enkelt, trygt og økonomisk å bruke dersom du fyller mye drivstoff.

Når du bruker Shell MasterCard får du som ny kunde dobbel drivstoffbonus (80 øre per liter hos Shell) i 30 dager hvis. du får også 0,25 % i Trumf-bonus på varekjøp i hele verden. Alle kjøp er gebyrfrie, og det er heller ingen årsgebyrer eller etableringsgebyr.Hvordan fungerer et Mastercard?

Et MasterCard er et kredittkort der kortutsteder ”låner” kreditt til kunden, hvor betalingen skjer på etterskudd. På denne måten fungerer det som et slags lån der en må betale renter dersom en velger en lengre nedbetalingsperiode. Nedbetalingen kan være over en kortere eller lengre periode.

Forskjellen på et vanlig forbrukslån og et kredittkort er derimot den rentefrie perioden, og at man kun betaler for den kreditten en bruker og ikke hele beløpet. Normalt kommer kredittkort med en rentefri periode på 40-50 dager, og med Shell MasterCard kan du få opptil 50 dagers rentefri kreditt. 

Fordeler med Shell MasterCard

Ved å benytte et Shell MasterCard får du fordelene ved et bonuskort og et kredittkort i ett. Det vil si at bare ved å bruke det på vanlig måte, høster du inn Trumf-bonus på 0,25 %. Dette er en bonus du etterhvert kan ta ut i kontanter eller overføre til din brukskonto. I tillegg får du 40 øre Trumf-bonus for hver liter du fyller på alle Shell-stasjoner i Norge. 

Andre fordeler kan være:
  • Å bruke Mastercard gir deg trygge kjøp verden over, og dette er et kort som aksepteres på mer enn 30 millioner butikker, nettbutikker, minibanker, reisebyråer, restauranter og hoteller verden over.
  • Alle kjøp du gjør med ditt Shell MasterCard er gebyrfrie i både Norge og utlandet. Det vil si at du ikke behøver å bekymre deg for unødvendige gebyrer som du ikke hadde regnet med.
  • Shell MasterCard har heller ingen årsavgift eller etableringsgebyr. Det vil si at du ikke betaler for å få det, og heller ingen unødvendige årsgebyrer som plutselig dukker opp. Med andre ord koster det ingenting å ha kortet, så lenge du betaler ned den brukte kreditten innen forfall.
  • Du kan søke om inntil 75 000 kroner i kreditt på vårt Shell MasterCard. 
Med andre ord er det trygt, enkelt og lønnsomt å bruke kortet. Det vil gi deg muligheten til å redusere drivstoffkostnader samt samle opp Trumf-bonus som du kan benytte deg av senere. 

Hva bør du passe på dersom du ønsker å søke om et Mastercard?

Til tross for at mange opplever det å ha tilgang til et kredittkort som fordelaktig, bør du likevel vurdere om Mastercard er noe for deg. Et kredittkort har ofte en del høyere rente enn et vanlig forbrukslån, da det er ment som et kortsiktig lån uten sikkerhet. 

I de tilfellene en trenger økonomisk støtte til et spesifikt formål der en trenger en lenger nedbetalingsplan, anbefales det at en søker om et lån for å spare penger. Har du behov for et lån, kan vi anbefale Ikano Lånet. Lånet vårt har nominell rente som starter på 7,9 %, og du kan låne inntil 400 000. Ønsker du å vite mer, kan du lese mer her.
Ønsker du å søke?

Har du bestemt deg for at et Mastercard er noe for deg, kan du enkelt søke om Shell MasterCard her

Lurer du på noe, kan du ta kontakt via vårt eller lese mer om kortet her.