VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Vurderer du et lån til fritidsbolig?

Med et fleksibelt lån til fritidsbolig kan du oppnå den etterlengtede hyttedrømmen.

Vi nordmenn er glad i hytteturer og hyttekos. Enten du er av typen som foretrekker en hytte på fjellet eller en sommerhytte langs kysten, er vi mange som drømmer om en egen fritidsbolig hvor man kan tilbringe kvalitetstid med familien. 

Med et lån til fritidsbolig kan du realisere hyttedrømmen eller gi din eksisterende hytte en etterlengtet oppgradering dersom den trenger det. For mange vil det være naturlig å ta opp et boliglån når man skal kjøpe ny hytte eller utvide et eksisterende boliglån for å pusse opp fritidsboligen. 

Har du ikke mulighet til å ta opp eller utvide et slikt lån, fortvil ikke. Det finnes alternative muligheter som kan være lønnsomme for din livssituasjon også. Husk likevel at alle lån er en forpliktelse som skal betales tilbake. Det nytter å drømme seg bort i en hytte du ikke har mulighet til å finansiere.  

 

Et lån til renovering og oppussing

Et lån til fritidsbolig kommer godt med når du skal pusse opp hytta. Ved å oppgradere ferieboligen kan du øke komforten og legge til rette for late feriedager. En oppgradering av hytta kan også øke verdien på boligen ved et eventuelt salg.

Ikano Bank tilbyr lån fra 25 000 til 400 000 kroner, uten sikkerhet. Lånet kan brukes til akkurat det du ønsker, deriblant som et lån til fritidsbolig. Med en nominell rente fra 7,9 prosent og en fast nedbetalingsplan får du trygge rammer og et gunstig lån som lett å betale ned på. 

For å søke om Ikano Lånet stiller vi likevel noen krav til deg som kunde. Disse er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlige forbrukslån og skal sikre at du får et lån du kan leve godt med i tiden etter låninngåelsen. Et forbrukslån skal ikke gå på bekostning av evnen til å dekke livsoppholdsutgifter som strøm, husleie og mat. 

Ikano Bank stiller følgende minstekrav til våre søkere:
  • Du må ha fylt 25
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år 
Endelig rente baseres på en individuell kredittvurdering av din personlige økonomi og betalingsevne. Du kan lese mer om våre lånevilkår her

 

En bank med sunn fornuft

Ikano Bank er først og fremst en bank for vanlige mennesker med vanlige behov. Derfor er vi opptatt av at våre lån skal være lønnsomme for deg som kunde. Vi forholder oss til retningslinjene fra Finanstilsynet, slik at du skal få et lån du kan leve med. En kredittvurdering avgjør den endelige lånesummen og lånerenten. Du kan lese mer om Ikano lånet på vår Spørsmål og svar-side

Vi hjelper deg også så langt det er mulig dersom det oppstår utfordringer langs veien. Skulle du for eksempel få problemer med lånet ditt er det viktig at du tar kontakt med oss så raskt som mulig. Det beste for alle parter er at vi finner er fleksibel og god løsning for alle parter. For eksempel har du etter 6 måneder mulighet til å benytte deg av 2 betalingsfrie per år. 

 

Søk om lån til fritidsbolig i dag


Har du planer om å pusse opp hytta? Du kan enkelt søke om lån til fritidsbolig gjennom vårt søknadsskjema på nett. Du fyller bare ut ønske lånebeløp og nedbetalingstid. Dersom du mottar et tilbud om lån vil du bli bedt om å signere med BankID og sende inn nødvendig dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. 

Ser du etter et lån til fritidsbolig? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.