VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Søk om lån

Å søke om et lån kan være en forvirrende prosess i dagens hav av valg. Derfor er det viktig at du setter deg ned og nøye vurderer hvem som passer best for deg og dine behov.

Hos Ikano Bank kan vi for eksempel tilby et lån uten sikkerhet. Det vil si at det ikke er nødvendig å stille med bolig, hytte eller annen form for eiendom når du skal søke. I tillegg kan vi tilby et av markedets rimeligste renter, med en nominell rente som starter på 7,9%. Du kan låne inntil 400 000 kroner, og du vil raskt få svar.

 

Hva skal du søke om lån til?

Et lån kan være til god hjelp og støtte i tilfeller hvor det plutselig dukker opp noen uforutsette utgifter, og det kan ofte være betryggende at et slikt problem kan løse seg. Det kan også være med på å realisere drømmer som for eksempel bryllup, ferier, hund eller hest, også videre. 

Andre grunner til å søke om et lån er til oppussing av hus eller eiendom. Dette kan være med på å øke verdien, slik at du får igjen mer når du skal selge. 

Mange ønsker også å refinansiere kredittgjelden sin. Dette betyr at du tar opp et høyt nok lån til å betale ut alle du skylder, slik at du kun sitter igjen med et lån. Du kan vinne på dette ved at du kan få en bedre rente i motsetning til å betale på mange forskjellige kredittkort og smålån som alle mest sannsynlig har en høy rente i utgangspunktet. Dette er fordi man ofte får en høyere rente på mindre beløp enn ved høyere beløp. Ved å samle alt i ett, vil du kun få en faktura å holde deg til. 

Med andre ord kan det i mange tilfeller være fornuftig å søke om et lån, men det forutsetter at du har muligheten til å betale det ned etterhvert. Det betyr at du har en nedbetalingsplan som fungerer for deg og din økonomi. Dette er selvfølgelig noe bankene tar i betraktning når en lånesøknad skal innvilges, men det er ikke alltid den fulle sannheten kommer frem i denne prosessen likevel. For å få innvilget et lån, må forholdet mellom den totale gjelden og din inntekt samsvare med at du klarer å betjene lånet. Men deretter er du selv ansvarlig for å vite helt sikkert at du klarer å følge en nedbetalingsplan.

 

Hvorfor bør jeg velge Ikano Bank hvis jeg skal søke om lån?

Vi kan tilby en nominell rente på 7,90% – 15,9%, avhengig av din kredittvurdering. Med det tør vi å påstå at vi kan tilby et av de rimeligste lånene ute på forbruksmarkedet. 

Vi kan også tilby lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg trygghet i tilfelle du blir syk eller arbeidsledig. Da behøver du ikke å bekymre deg over ubetalte regninger fra oss. 

I tillegg kan vi tilby en fordelsportal, som vil si at det er mange steder du vil få rabatt og fordeler av å være kunde i Ikano Bank.

 

Søk om lån i dag

Har du bestemt deg for Ikano Lånet er noe for deg? Da kan du søke her. Du trenger kun å signere lånet med din Bank ID fra din bank før vi overfører pengene. Du kan også signere avtalen fra alle enheter, inkludert nettbrett og mobil. 

Er du fremdeles i tvil og har ikke funnet svar på alle spørsmålene dine? Da kan du kontakte oss på telefon 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema

Husk å sjekk ut vår Facebook-side for nylige oppdateringer, tips og råd!
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 10,8 % – 15,9 % , basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000.

Priseksempel: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.