Smålån på minuttet

Søk om Ikano Lånet

Antall lånetilbydere øker stadig og overalt finner man lokkende tilbud om smålån på dagen eller smålån på minuttet.

Det er mange grunner til at man trenger litt ekstra finansiering i hverdagen. Det kan være en etterlengtet ferie, reparasjon av bilen eller et kjøleskap som takker for seg. 

Vi opplever alle at økonomien svinger og av og til dukker det opp behov underveis som koster mer enn hva bankkontoen kan tilby. Et lån kan i mange tilfeller hjelpe deg på beina igjen slik at du kan ta tilbake kontrollen over privatøkonomien.

 

Hva er egentlig smålån?

Smålån er et lån uten sikkerhet. Slike lån er små i størrelse og har som regel kort nedbetalingstid. Normalt sier vi at smålån strekker seg fra 5 000 til 100 000 kroner. 

Forbrukslån er også et lån uten sikkerhet, så hvorfor er smålån såpass mye dyrere enn forbrukslån? Et smålån har ofte en effektiv rente på mellom 20-30 prosent. Den høye renten skyldes at lånet er uten sikkerhet, samtidig som lave lånebeløp og kort nedbetalingstid utgjør en større risiko for banken

Noen långivere tilbyr også såkalte smålån på minuttet, eller SMS-lån. På disse lånene blir det ikke foretatt noen kredittsjekk av deg som kunde. Til gjengjeld får du markedets høyeste effektive rente, som ofte er på over svimlende 200 prosent. Det sier seg selv at dette neppe er en lønnsom finansiering dersom du har mulighet til å få et lån med bedre vilkår.

 

Økonomisk fleksibilitet i hverdagen med kredittkort

Dersom du har vurdert et smålån på minuttet, har du sikkert hatt behov for et lavere lånebeløp. I så fall kan et kredittkort være en bedre løsning. Med et kredittkort får du en rentefri periode som gir deg mer fleksibilitet rundt det å betale ned gjelden. 

Ikano Visa er et litt annerledes kredittkort. I tillegg til de vanlige fordelene som rentefri periode og innebygd reiseforsikring, får du flere unike rabatter knyttet til kortet. 

Med Ikano Visa har du alltid følgende faste rabatter i kortet:
  • 1 % fast rabatt på bensinstasjoner
  • 1 % fast rabatt på mat- og dagligvarer
  • 2 % fast rabatt på Shell-stasjoner

Du får også nye rabatter hver måned hos alle brukersteder tilknyttet en bestemt bransje - så lenge disse brukerstedene er tilknyttet Visa. Disse ligger automatisk i kortet ditt - du trenger bare betale med Ikano Visa. 

Sist men ikke minst får du med Reise- og avbestillingsforsikring og Tankefeil-forsikring inkludert i kortet. Med Ikano Visa får du altså et helt unikt kredittkort med unike rabatter, slik at du alltid har mulighet til å spare penger når du handler på nett.

 

Forbrukslån med lav rente

 
I motsetning til et smålån på minuttet, stilles det en rekke krav til deg som kunde når du søker om forbrukslån. Disse er til fordel for både deg og banken og skal sikre at du faktisk har mulighet til å betjene lånet. Samtidig gir disse kravene deg bedre vilkår og lavere rente. Med andre ord vil tilsvarende krav til deg som kunde ofte si noe om hvor seriøs en aktør er. 

For å søke om Ikano Lånet må du oppfylle følgende kriterier: 
  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år 
Med Ikano Lånet kan du låne opptil 400 000 kroner, uten krav om pant. Vi tilbyr en nominell rente fra 7,9 prosent - altså langt lavere enn renten på smålån. Et forbrukslån hos Ikano Bank kan gi deg deg økonomisk buffer når behov oppstår underveis. Med gode vilkår og en fast nedbetalingsplan får du også et gunstig og oversiktlig lån. Det gir deg trygge rammer og et lån som ikke koster mer enn det trenger.

Alle søknader behandles individuelt og endelig rente baseres på en individuell vurdering av din personlige økonomi og sikkerhet. Du kan lese mer om våre vilkår her

Ser du etter et alternativ til smålån på minuttet? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Mitt lån

180 000 kr o/5 år, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Hold søkeordene enkle.

Benytt flere ord for å begrense søket ditt.