VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Slik får du lav rente på forbrukslån

Fra 7,9 % til 15,9 % nominell rente

Hos Ikano Bank kan vi tilby lån uten sikkerhet med lav rente, og vi kan tilby et av markedets rimeligste renter, med en nominell rente 7,9 % til 15,9 % . Du kan låne inntil 400 000 kroner, og du vil raskt få svar. 

Hva kan et forbrukslån gjøre for deg?

Det finnes mange gode grunner til at forbrukslån kan være en god idé. Her skal vi prøve å liste opp noen:
  • Plutselig dukker det opp uventede utgifter, og da kan et forbrukslån med en lav rente være til god økonomisk hjelp.
  • Et forbrukslån kan også være med på å realisere drømmer som for eksempel bryllup, ferier, hund eller hest, også videre. 
  • Mange kan ha behov for å refinansiere gjelden sin. Dette betyr at du tar opp et høyere lån til å betale ut alle de mindre lånene, slik at du kun sitter igjen med et lån. Du kan vinne på dette ved at du kan få en bedre rente i motsetning til å betale på mange forskjellige kredittkort og smålån som alle mest sannsynlig har en høy rente i utgangspunktet. Dette er fordi man ofte får en høyere rente på mindre beløp enn ved høyere beløp. Ved å samle alt i ett, vil du kun få en faktura å holde deg til. 
  • Andre grunner til å søke om et lån er til oppussing av hus eller eiendom. Dette kan være med på å øke verdien, slik at du får igjen mer når du skal selge. 

Med andre ord kan det i mange tilfeller være fornuftig å søke om et lån, men det forutsetter at du har muligheten til å betale det ned etterhvert. Pass alltid på at du og din bank har en nedbetalingsplan som fungerer for budsjettet ditt. 

For å få innvilget et lån, må forholdet mellom den totale gjelden og din inntekt samsvare med at du klarer å betjene lånet. Dette er selvfølgelig noe bankene tar i betraktning når en lånesøknad skal innvilges, men det er ikke alltid den fulle sannheten kommer frem i denne prosessen likevel. Du er selv ansvarlig for å vite helt sikkert at du klarer å følge en nedbetalingsplan. 

 

Hvorfor bør jeg velge Ikano Bank hvis jeg skal søke om lån?

Vi kan tilby en nominell rente fra 7,9 % til 15,9 % , basert på en individuell vurdering. 

Vi kan også tilby lånebeskyttelse, som er en forsikring som gir deg trygghet i tilfelle du blir syk eller arbeidsledig. Da behøver du ikke å bekymre deg over ubetalte regninger fra oss. 

I tillegg kan vi tilby en fordelsportal, som vil si at det er mange steder du vil få rabatt og fordeler av å være kunde i Ikano Bank. 

Du kan enkelt, raskt og trygt søke her. Du trenger kun å signere lånet med din Bank ID fra din bank før vi overfører pengene. Du kan også signere avtalen fra alle enheter, inkludert nettbrett og mobil. 

Er du fremdeles i tvil og har ikke funnet svar på alle spørsmålene dine? Da kan du kontakte oss på telefon 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % til 15,9 % , basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.