VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Rimelig forbrukslån

Et rimelig forbrukslån kan gi deg en økonomisk buffer når økonomien ikke helt strekker til.
I blant har man behov for litt ekstra finansiering. Det kan være en uventet regning som dukker opp i posten eller at bilen ryker på verst tenkelige tidspunkt. Dersom man ikke har mulighet til å spare opp finansiering raskt, kan et rimelig forbrukslån for mange bli den økonomiske fleksibiliteten de sårt trenger.

Med et rimelig forbrukslån får du en rekke fordeler:
  • Lav effektiv rente
  • Gode vilkår
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Seriøs aktør
Ikano Bank tilbyr lån opptil 400 000 uten sikkerhet, med en nominell rente fra 7,9 prosent.

 

Hvilke fordeler får du med et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til at du må stille med pant og lånet kan dermed brukes til akkurat det du ønsker. 

Når det ikke stilles krav til pant, utgjør det også større risiko for banken. Derfor har et forbrukslån høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har forbrukslån som regel langt lavere rente enn smålån og kreditter. 

Det kan imidlertid være lurt vurdere behovet før man tar opp et lån. Selv et rimelig forbrukslån er et lån som skal betales tilbake. Vurder derfor behovet med realistiske og objektive øyne. For å finne et lån du kan leve med kan du bruke vår lånekalkulator. Den gir deg en god oversikt over alle kostnader knyttet til lånet, slik at du kan finne et lånebeløp etter din personlige økonomi og betalingsevne. 

Bruk et forbrukslån med lav rente til å refinansiere gammel gjeld

En refinansiering kan gi deg et billigere lån totalt og bedre økonomisk oversikt. Målet med et refinansieringslån er å finne et rimelig forbrukslån med lavere rente og bedre vilkår, slik at du kan redusere de månedlige utgiftene på lånet. Et mindre beløp å betale i måneden gjør det også mulig å betale ned lånet fortere.

Ikke minst er en refinansiering et svært lønnsomt alternativ dersom du har tatt opp flere dyre smålån og kreditter eller du har mistet oversikten over de månedlige utgiftspostene. Når du søker om refinansiering hos Ikano Bank, får du én faktura å forholde deg til i måneden og en fast nedbetalingsplan som gjør det lettere å betale ned lånet til en hver tid. 

Ønsker du å vite mer om våre lånevilkår, kan du lese mer om Ikano Lånet her.

 

Hvem kan søke om Ikano Lånet?

For å få innvilget et lån hos Ikano Bank stiller vi visse krav til deg som søker. Dette er for å sikre at du som kunde faktisk har mulighet til å betjene lånet du søker om. 

Alle som tilfredsstiller følgende minimumskrav kan søke lån hos oss:

  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år 
For å sjekke at du tilfredsstiller disse kravene foretar vi en kredittsjekk av deg. Endelig rente bestemmes ut i fra en helhetsvurdering av din personlige økonomi og betalingsevne.

 

Søk om rimelig forbrukslån i dag


Vi vet at økonomien er flyktig og at behov oppstår underveis. Derfor jobber vi for å tilby løsninger som både er attraktive og lønnsomme for våre kunder. Blant våre produkter finner du fleksible løsninger som kredittkort, forbrukslån og leasing. 

Det er enkelt å søke om forbrukslån hos Ikano Bank. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi ønsket lånebeløp og løpetid i vårt søknadsskjema på nett. Ved positivt svar vil du bli bedt om å signere søknaden med BankID og sende inn nødvendig dokumentasjon som lønnsslipp og selvangivelse. 


Ser du etter et rimelig forbrukslån? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for forbrukslån er fra 1 til 5 år.
180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.
For å søke om lån må du være over 25 år, ha fast årsinntekt på 200 000 kroner, ha bodd i Norge i 3 år og ikke ha betalingsanmerkninger.