VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansieringslån uten sikkerhet

Med et refinansieringslån uten sikkerhet kan du redusere dyre og unødvendige renteutgifter og kvitte deg med doble gebyrer.
En refinansiering innebærer å ta opp et nytt lån med med lavere rente for å innfri gammel gjeld. Ikke bare kan du gjøre lånet billigere, men det er også en ypperlig måte å ta tilbake kontrollen over økonomien igjen. 

Med et refinansieringslån uten sikkerhet får du:
  • Lavere rente
  • Bedre vilkår
  • Tydelig nedbetalingsplan 
  • Muligheten til å bli kvitt gjelden raskere 
Hos Ikano Bank kan du søke om refinansieringslån uten sikkerhet opptil 400 000. Du trenger ikke stille med sikkerhet til banken, og vi tilbyr en gunstig rente fra 7,9 prosent.

 

Se hvor mye du kan spare med en lånekalkulator

De fleste som ønsker å ta opp et refinansieringslån uten sikkerhet er ute etter et billigere lån. Renten varierer nemlig hele tiden - fra dag til dag og fra bank til bank. Selv om du tok opp et lån med gunstig rente for et år siden, er det ikke sikkert at denne renten fortsatt er den beste på markedet. Dersom du sitter på gammel gjeld, bør du undersøke hva renten ligger på hos de ulike bankene og se om det finnes et bedre lånetilbud for deg. 

I dag er det et hav av lånetilbydere på markedet, og det kanskje virke håpløst å få oversikt over alle lånetilbud og rentesatser. Heldigvis finnes det noen verktøy som gjør denne jakten enklere. Ved å bruke en lånekalkulator kan du enkelt sammenligne din eksisterende gjeld og renteutgifter opp mot et lån. En lånekalkulator gir deg en oversikt over alle kostnader knyttet til lånet - fordelt på renter, avdrag og gebyrer.

Ønsker du å se hvor mye du kan spare på å refinansiere gjennom Ikano Bank? Ta en titt på vår lånekalkulator her

 

Hvem kan søke om refinansieringslån uten sikkerhet? 

For å søke om lån hos Ikano Bank må du oppfylle følgende kriterier: 

  • Du må ha fylt 25.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år. 
Disse kravene har utgangspunkt i Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlige lån, og skal sikre både deg og banken om du faktisk er i stand til å betjene lånet. 

Når det gjelder refinansiering, vil som regel de fleste banker være mer tilbøyelige for å innvilge et lån enn ved et forbrukslån. Grunnen til dette er at bankene ønsker større lånebeløp, noe som er gunstigere for dem. Det er også grunnen til at de kan tilby deg lavere rente enn det du har i dag. For deg som kunde vil en refinansiering stort sett alltid være lønnsomt. Skulle du for eksempel allerede ha en relativt god rente på gjelden, og renteugiftene ikke synker drastisk, vil du likevel få mulighet til å redusere gjelden ved å samle flere lån.

 

 

Søk om refinansieringslån uten sikkerhet hos Ikano Bank


Ønsker du å refinansiere dyr og gammel gjeld? Etter du har tatt en titt på vår lånekalkulator kan du enkelt klikke deg videre til vårt søknadsskjema på nett. Her fyller du ut ønsket nedbetalingstid og lånesum, tilsvarende den totale gjelden du sitter på i dag. I tillegg må du oppgi at lånet skal brukes på refinansiering og hvilke banker du har utestående gjeld hos. Deretter vil vi ta på oss jobben med å samle gjelden for deg. 

Når vi har mottatt søknaden, vil vi foreta en kredittsjekk av deg som bestemmer den endelige renten på lånet. Søknaden er uforpliktende og du bestemmer selv om du har lyst til å benytte deg av lånetilbudet. 

På jakt etter et refinansieringslån uten sikkerhet? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema.
 

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.