VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiering av kredittkort

Har du mange ulike kredittkort som har begynt å bli en stor belastning i hverdagen, kan det være en god idé å refinansiere gjelden din.

På denne måten vil du få bedre oversikt, og du vil ikke gå glipp av dagens rente, som vil være bedre enn den renten du allerede betaler på. Kredittkort har ofte en mye høyere effektiv rente enn vanlige forbrukslån, og på grunn av alle de ulike termingebyrene vil du spare mye på å ha alle samlet under ett lån. 

Hos Ikano Bank kan vi gi deg et tilbud på et refinansieringslån til din kredittkortgjeld som vil være rimeligere enn de fleste på markedet.

 

Hva betyr effektiv rente og hvorfor bør du tenke på denne når du skal refinansiere?

Den nominelle renten er grunnrenten på lånet og derfor ”inneholder” ikke denne alle kostnadene som kan komme ved et forbrukslån eller kredittkort. Det gjør derimot den effektive renten. Denne renten består av den nominelle renten i tillegg til alle andre gebyrer som for eksempel termingebyrer, årsgebyr, etableringsgebyr og årsgebyr. 

Det er på grunn av den effektive renten du vil spare mye på  å overføre hele kredittkortgjelden din under et refinansieringslån.

 

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån hos Ikano Bank er et forbrukslån. Det vil si at det er et lån du får uten å måtte stille sikkerhet, at du ikke trenger å sette pant i bolig eller andre formuesgjenstander.  Denne typen lån er mer risikabelt for banken, og dermed blir renten høyere på et forbrukslån enn det den for eksempel er når du skal søke boliglån. På denne måten vil bankene kunne ta igjen for det de eventuelt kan miste på at låntakeren ikke betaler ned nok til rett tid. Renten blir satt etter hvilken betalingsevne kunden har, og det betyr at man setter inntekt opp mot total gjeld, og eventuelle andre faktorer som kan ha noe å si for hvor sannsynlig det er at kunden har mulighet til å betale.

 

Hvorfor bør du velge Ikano Bank når du skal refinansiere kredittkortene dine?

Vi er en ærlig bank som krever det samme i retur, og med det kan vi tilby betalingsutsettelse om noe uforutsett skulle skje. Det viktigste er at du som kunde gir beskjed så snart du ser at det begynner å bli vanskelig. Vi kan også tilby Lånebeskyttelse, en forsikring som gjør at du ikke trenger å bekymre deg hvis du skulle bli syk, bli arbeidsledig eller permittert. 

Gjennom Ikano Lånet, vil du også få en rekke rabatter og fordeler på:
 • Spisesteder
 • Nettbutikker
 • Ferie
 • Bredbånd
 • Telefoni
 • Leiebil

 

Hvem kan få hjelp til å refinansiere kredittkort?

Alle som oppfyller minimumskravene vil kunne få muligheten til å søke om Ikano Lånet. 

 • Du må ha fylt 25 år
 • Du har ingen betalingsanmerkninger
 • Du har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt
 • Du har bodd i Norge i minimum 3 år

   

Søk om refinansieringslån og spar penger

Ved å søke om et refinansieringslån hos Ikano Bank vil du få hjelp til å samle alle kredittkortene dine under ett lån, slik at du kun vil ha en faktura å forholde deg til. For deg betyr det bedre oversikt og mindre stress. Vi kan tilby en nominell rente fra 7,9% og et lånebeløp på inntil 400 000 kroner. 

Lurer du på hva et lån vil koste deg? Du kan sjekke eksempler ved å bruke vår Lånekalkulator.

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.