VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Refinansiering av kredittgjeld

Har du en voksende kredittgjeld fra ulike banker, kan det være en god idé å refinansiere gjelden din.

For det første vil du kunne få bedre oversikt, og for det andre vil du ikke gå glipp av dagens rente, som kan være bedre enn den renten du allerede betaler på. I tillegg vil ofte utgiftene totalt være høyere enn hvis alt er samlet under et lån. Dette kommer av alle de ulike termingebyrene og de ulike rentene de forskjellige lånestedene har gitt deg som kunde, altså er utgiftene høyere på grunn av den effektive renten de forskjellige långiverne har tilbudt deg.  

Hos Ikano Bank kan vi gi deg et tilbud på et refinansieringslån til din kredittgjeld som vil være rimeligere enn de fleste på markedet.

 

Effektiv og nominell rente: Hvorfor er dette viktig å tenke på når du skal refinansiere din kredittgjeld?

Den nominelle renten er grunnrenten på lånet. Den omfatter ikke alle kostnadene ved et lån. Det gjør derimot den effektive renten. Denne renten består av den nominelle renten pluss alle andre gebyrer som for eksempel termingebyrer. Det er på grunn av den effektive renten at du kan slippe rimeligere unna ved å overføre hele kredittgjelden din under et refinansieringslån. På sikt vil du derfor kunne spare på det fordi du unngår dyre og unødvendige gebyrer, i tillegg til å få en mer oversiktlig økonomi.

 

Søk om refinansieringslån

Ved å søke om et refinansieringslån hos Ikano Bank vil vi derfor kunne hjelpe deg med å samle din kredittgjeld under et lån, slik at du kun vil ha en faktura å forholde deg til. For deg betyr det bedre oversikt og mindre stress. Du vil da ha kun en bank å forholde deg til istedenfor mange ulike, og vi kan tilby en nominell rente fra 7,9% og et lånebeløp på inntil 400 000 kroner. Du kan sjekke eksempler på hva et lån hos oss vil koste ved å bruke vår Lånekalkulator

Du behøver heller ikke å bekymre deg for å fikse alt selv. Ved å oppgi navn på banker du har kredittgjeld i samt beløp når du søker om lånet, fikser vi resten.

 

Hvorfor bør du velge oss når du skal refinansiere din kredittgjeld?

Vi mener at vi kan tilby et av de beste lånene på markedet, basert på kundens kredittvurdering, og med en nominell rente fra 7,9% kan vi også si at vi tilbyr et av de rimeligste lånene. 


Vi er en åpen bank som krever ærlighet i retur, og med det kan vi tilby betalingsutsettelse om noe uforutsett skulle skje. Vi kan også tilby Lånebeskyttelse – En forsikring som gjør at du ikke trenger å bekymre deg hvis du skulle bli syk, bli arbeidsledig eller permittert. 
Som lånekunde hos Ikano, vil du også få muligheten til å benytte deg av vår fordelsportal innenfor en rekke kategorier:
  • Spisesteder
  • Nettbutikker
  • Ferie
  • Bredbånd
  • Telefoni
  • Leiebil

Hvem kan få lån til refinansiering av kredittgjeld?

Hvem som helst som oppfyller kriteriene våre kan søke om lån hos oss.

Men det at en for eksempel har en betalingsanmerkning kan ha betydning for om du får innvilget et lån eller ikke, og det blir foretatt en kredittvurdering når du søker om vårt refinansieringslån. På denne måten blir det også satt en rente basert på din betalingsevne. 
Hos Ikano har vi disse vilkårene og betingelsene for å få innvilget et lån til refinansiering av kredittgjeld:
  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200 000 kr i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år

 

Søk i dag

Ønsker du å søke, kan du enkelt klikke deg inn her. Etter din søknad har blitt innvilget og alt er klart, vil pengene stå på konto innen to virkedager.

Hvor mye vil du refinansiere?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering. Lånebeløp fra 25 000 til 400 000. Løpetid for refinansieringslån er fra 1 til 15 år.

Priseksempel: 180 000 kr o/5 år, nominell rente 8,9 %, effektiv rente 10,12 %, kostnad 47 785 kr, totalt 227 785 kr.