VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Ønsker du å samle smålån uten sikkerhet?

Ved å samle smålån uten sikkerhet i et nytt refinansieringslån kan du få lavere rente, færre gebyrer og bedre oversikt over økonomien. 

Forbruksgjelden i Norge har vært i sterk vekst de siste årene. Ifølge Finanstilsynet har nordmenns samlede forbrukslån økt fra 39 milliarder i 2008 til 100 milliarder kroner i 2017. Mye av dette skyldes den stadig enklere tilgangen til smålån og kortsiktige kreditter. 

Et smålån er i utgangspunktet det samme som et forbrukslån, men er ofte mindre i størrelse, har kortere nedbetalingstid og derfor også høyere rente. Dersom du sitter på flere smålån og kreditter, kan du være godt tjent med å refinansiere disse. 

 

Skaff deg et billigere lån

En refinansiering innebærer at du tar opp et nytt lån for å innfri gammel og dyr gjeld. Hensikten er å skaffe seg et billigere lån. Særlig smålån og kortsiktige kreditter har høye renter. Har denne gjelden i tillegg stått en stund, er sjansen stor for at renten ikke lenger er i din favør. Renten på lån varierer nemlig hele tiden, hver dag.

Med refinansiering av smålån kan du:

  • Redusere rentekostnadene.
  • Unngå høye etablerings- og termingebyrer.
  • Få en oversiktlig nedbetalingsplan. 
Ved å samle smålån uten sikkerhet kan du redusere det månedlige beløpet på lånet, i tillegg til å kutte alle unødvendige og doble utgifter som avdrag og gebyrer. Ønsker du å se hvor mye du kan spare gjennom en refinansiering av smålån hos Ikano Bank? Lånekalkulatoren vår gir deg en enkel oversikt over alle kostnader knyttet til lånet.

Hos Ikano Bank kan du refinansiere gjeld opptil 400 000 kroner uten sikkerhet, til en nominell rente fra 7,9 prosent. 

 

Ta kontroll over gjelden

De fleste ønsker å samle smålån uten sikkerhet i håp om å gjøre gjelden billigere, men et refinansieringslån vil også gi deg bedre oversikt over økonomien. Takket være én felles faktura har du bedre kontroll på alle utgifter som skal betales hver måned. Dette er særlig lønnsomt dersom du sitter på mange smålån og kreditter, eller du har mistet oversikten over hvilke gjeldsposter du har hver måned. 

I tillegg til en samlet faktura får du også en tydelig nedbetalingsplan å forholde deg til. Denne er gull verdt for å opprettholde en forutsigbar økonomi. Med et lavere månedsbeløp har du også muligheten til å betale ned mer hver måned, slik at du raskere kan bli gjeldsfri.

Vi i Ikano Bank har lang erfaring med å samle smålån uten sikkerhet og kan hjelpe deg med å unngå de dyre og unødvendige gebyrene.

 

Søk om refinansiering i dag

Har du bestemt deg for å samle alle smålån uten sikkerhet i et felles lån? Du kan enkelt søke om refinansiering hos Ikano Bank. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. I tillegg oppgir du at lånet skal brukes på refinansiering. Deretter vil vi hjelpe deg med å samle alle lånene.

For å søke om refinansiering må du oppfylle disse kriteriene:
  • Du må ha fylt 25.
  • Du har ingen betalingsanmerkninger.
  • Du har minimum 200 000 kroner i fast årsinntekt.
  • Du har bodd i Norge i minimum 3 år.
Alle søknader blir behandlet individuelt. Hvilken lånesum og rente du blir tilbudt avhenger av din personlige økonomi og sikkerhet. Les mer om våre vilkår her. Dersom du mottar et tilbud om lån, må du signere med BankID og laste opp nødvendig informasjon. Du kan også sende dokumentasjon per post hvis du har behov for det.


Har du spørsmål om hvordan du kan samle smålån uten sikkerhet? Ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon +47 66 85 86 66 eller gjennom vårt kontaktskjema
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.