VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån til tannlegebehandling

Hos Ikano Bank kan du få lån til tannlegebehandling. Vi vet at tannlegeregninger gjerne kommer på verst tenkelig tidspunkt, og ønsker å hjelpe deg med økonomisk fleksibilitet når du trenger det - enten du har fått en stor regning fra tannlegen, eller trenger penger til noe helt annet. De vanligste grunnene til å søke om forbrukslån fra Ikano Bank er:
  • Oppussing
  • Uforutsette utgifter
  • Refinansiering av gjeld

God tannhelse


God munnhygiene og tannhelse er svært viktig, og derfor anbefales det at man får tannlegebehandling en gang i året. Dette innebærer en vanlig sjekk av tenner og munnhule. De aller fleste har opplevd å måtte borre, sette sprøyter eller trekke tenner. Det er ikke farlig å gå til tannlegen, men det kan medføre smerter og sårhet etterpå. Å måtte betale i dyre dommer for dette, oppleves kanskje som litt urettferdig. 

Noen går frivillig til tannlegen for å få sjekket tannhelsen, og noen drar til tannlegen for å bleke tennene eller foreta andre kosmetiske behandlinger. Hva vi gjør hos tannlegen varierer, men felles for de fleste av oss er at besøket ender i en regning. Du kan søke om lån til tannlegebehandling hos Ikano Bank. Har du fått en regning etter et tannlegebesøk, kan dette være en måte å finansiere kostnadene på. 

Trenger du lån til tannlegebehandling? Hos Ikano Bank kan du låne fra 25 000 kroner uten sikkerhet. Dette kan være løsningen for deg som har vært hos tannlegen og fått en stor regning, eller som ser fram imot store utgifter til tannlegebehandling i tiden som kommer. 

Klikk her for å komme til lånesøknad


Hvem kan søke lån hos oss?


Enten du trenger lån til tannlegebehandling, kosmetisk behandling eller noe helt annet, kan du søke lån til det hos oss. Du trenger faktisk ikke å oppgi noen grunn til hvorfor du søker om lån - hva pengene skal gå til er opp til deg. Du er derfor velkommen til å søke enten du trenger lån til tannlegebehandling, eller kanskje ønsker å realisere drømmeferien. 

For å få innvilget lån hos Ikano Bank må du oppfylle våre vilkår:
  • Du må ha fylt 25 år
  • Du har ingen betalingsanmerkninger
  • Du har minimum 200.000 kroner i fast årsinntekt
  • Du har bodd i Norge i minimum tre år

Du kan søke fra 25 000 og opptil 400 000 kroner, slik at du er dekket for alle store utgifter i forbindelse med tannlegebehandling. Vi tilbyr nominell rente fra 7,9%, og rettferdige vilkår. Les mer om å søke lån fra Ikano Bank her

Dersom du er usikker på om du har råd til å ta opp et lån til tannlegebehandling fra Ikano Bank, kan du prøve vår lånekalkulator. Dette er et digitalt verktøy hvor du fyller inn hvor mye du trenger å låne, og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Deretter vil du få et estimert beløp som viser hvor mye lånet kommer til å koste deg i måneden.


Hvordan fungerer det?


Enten du trenger lån til tannlegebehandling, oppussing, uforutsette utgifter eller refinansiering av gjeld, kan du søke hos Ikano Bank. Vi gjør en vurdering av deg basert på din økonomiske situasjon, og ser blant annet på betalingsevne og eksisterende gjeld. Deretter får du et tilbud fra oss, som inkluderer en kredittavtale og hva slags rente vi kan gi deg. Basert på opplysningene du gir oss, forsøker vi å gi deg den laveste renten som vi klarer. Vi vil oppfordre deg til å sette deg godt inn i kredittavtalen fra oss, da denne inneholder vilkår som du må forholde deg til under hele lånets løpetid. 

Vi ønsker å være en bank med gode verdier, og vi jobber sammen med kundene våre for å finne gode løsninger. Våre verdier er:
  • Sunn fornuft og enkelhet
  • Våge å gå egne veier
  • Jobbe sammen

Her kan du lese mer om våre verdier

 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.