VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Lån til firmabil

Har ditt firma behov for en bil? Uansett hva slags firma du har kan det lønne seg å investere i en bil slik at du og dine ansatte kan komme seg lettere rundt. Dersom dere har kontorer utenfor sentrum, er det ofte lengre avstander som gjør det vanskeligere for ansatte uten bil å komme seg på for eksempel kundemøter eller andre arrangement. 

Har du et ønske om å kjøpe bil til ditt firma, men mangler kapital, kan et rimelig forbrukslån hjelpe deg på vei. 


Dersom du ønsker å søke lån til bruktbil til ditt firma, bør du planlegge nøye 

Videre skal vi komme med noen tips og råd til deg som ønsker å kjøpe bruktbil.


Husk på at en privatselger kanskje ikke er helt klar over bilens tilstand. Du bør forsikre deg at alt er som det skal med bilen. Her kan du for eksempel la bilen gå gjennom en salgstest der bilen blir vurdert av en objektiv tredjepart. Det holder heller ikke at bilen er EU-godkjent, da dette ikke er en fullverdig garanti for at bilen faktisk er i god stand. Bli enige om en pris før du begynner å undersøke finansiering. Dersom du kjøper en bruktbil gjennom forhandler, kan det være smart å huske på at det er kjøpers marked, noe som vil si at du har mer kontroll enn du tror. Derfor vet du aldri hvor lavt selgeren er villig til å gå, og med dette i bakhodet, bør du heller ikke vise selgeren hvor mye du faktisk kan betale. Men ikke gå for fort frem. Her gjelder det å la selger komme med sitt tilbud før du begynner å diskutere pris. Still spørsmål ved alt, og spesielt det som virker litt merkelig eller for godt til å være sant. 

Ikke kjøp med tilleggsgarantier. Her anbefaler eksperter at du heller setter det samme beløpet en forsikring dekker inn på en bufferkonto. 

Og behøver du å søke om et forbrukslån for å få råd til din nye bil, er det derfor ekstra viktig at du får bilen til riktig pris. Husk på at et forbrukslån er et privatlån, og selv om bilen er til firmaet ditt, vil allikevel lånet stå i ditt navn. 


Lån til bruktbil

Dersom du har bestemt deg for at et forbrukslån kan være lønnsomt for å kunne finansiere en ny bruktbil til ditt firma kan vi anbefale Ikano Lånet. 

Hos Ikano Bank tilbyr vi lån fra 25 000 og helt opptil 400 000 med en rente som starter på 7,9 %. Vi tilbyr et annuitetslån, som vil si at du betaler likt terminbeløp gjennom hele nedbetalingsperioden helt til lånet er innfridd. Det vil si at i begynnelsen er avdragsdelen liten og renteandelen stor. Etterhvert vil avdragsandelen øke og renteandelen synke. På denne måten vil du få både forutsigbarhet og fleksibilitet, slik at du kan planlegge budsjettet ditt deretter. 

I tillegg har du mulighet til å velge en Lånebeskyttelseforsikring, som vil gi deg en økonomisk trygghet dersom noe uforutsett slik som sykdom, arbeidsledighet eller permittering skulle skje. 

Vurderer du å søke om lån til bil til ditt firma, men ønsker å vite mer om forbrukslån? Da kan du sjekke ut våre lånetips her.

Ønsker du å søke om Ikano Lånet, et av markedets rimeligste lån, kan du enkelt fylle ut søknaden vår. Du vil få raskt svar, og dersom søknaden om lån blir innvilget, vil du ha pengene på konto innen de neste to virkedagene. Oppfyll bildrømmen, og søk i dag!
 

Hvor mye vil du låne?

kr
år

Nominell rente fra 7,9 % – 15,9 %, basert på individuell kredittvurdering.
Priseksempel refinansiering:  115 000 kr over 7 år til effektiv rente 14,88 % = kostnad: 65 781 kr, totalt: 180 781 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 15 år. 
Priseksempel forbrukslån: 65 000 kr over 5 år til effektiv rente 14,94 % = kostnad: 25 755 kr, totalt: 90 755 kr. Minimum nedbetalingstid 1 år, maksimum nedbetalingstid 5 år.